Ей загубена работа.... Днес и мен ме ухапа паякът. бях си спрял на място, на което си спирам от години - в Борисовата градина, с/у капитолията - има една малка уличка, не третоар-уличка. И кво днес да се окаже, че има акция в тоя район И нестига, че им платих 30лв., ами сега и глоба в рамер на 100 лв. ми наложиха, която не отива в КАТ,а при ба’т Бойко Има ли възможност да не си я плащам тая глоба!?!?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да ми е честито...И мен ме ухапа "паяк"
Collapse
X
-
bscsystem написа:Тая глобае само за зелени площи бе мой! Кажи им, че искаш снимки, на тях ще се вижда, че си спрял на улица, а не на зелена площ! Абе тия нещо много зеха да си позволяват и измислят.Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Не не не . Бъркате. Той е вдигнат в нарушение на общинска заповед. Не е в нарушение на ЗДвП. И за това АКТ-а му предполагам е писан от служители на общината а не от служител на КАТ на наказателния паркинг. Аз до колкото знам там се казва че е забранено да се спира в ПАРКОВЕ. А тази уличка от Др. Цанков е в парка. Без значение дали е тротоар или улица или тревна площ, то е ПАРК. Снимките до колкото знам се вадят с молба от Паркинги и Гаражи. Ул Будапеща но. 17. На 3-тия етаж. Не знам къде се обжалва но със сигурност не е в КАТ.
Коментар
-
Nikcho написа:Ами колега прав си. Акта ми е съставен от столична община, а не от КАТ. Обаче пише, че съм паркирал в Зелени площи, незнам дали може да се заяждам за думи тревни площи-парковеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да ви кажа каква е процедурата по пускане на жалби, ако на някой му се случи да си знае Първо се отива в паркинги и гаражи - ул. Будапеща 17, на 3 етаж. Там се пише една молба, в която се описва какво е станало. Молбата е до директора на паркинги и гаражи, който вижда направените снимки и възоснова на тях решава дали правилно е вдигната колата или не и ако жалбоподателя е прав му се възстановяват парите. Има един човек, който ти казва какво да пишеш в молбата. После, според зависи съставен ли ти е акт и от коя институция ти е създаден, отиваш там да пускаш жалба. Понеже моят акт е към софийският инспекторат отидох там на ул. Париж 5, на първият етаж в деловотството. И там се пише Възражение - свободен текст, с/у наложеният акт. Ами това, аз смятам, че не съм сгрешил закона и затова пуснах жалбите. Сега майката му е чакането До една седмица казаха, ще дойде отговор от паркинги и гаражи, а до месец от инспектората. Стискайите палци всичко да е наред Yellow_Flash_Colorz_PDT_34Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар