Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

/офтопик: Сори за двата отговора, но това си заслужава нов пост, пък и от щастие немога да се сдържа:Открих това, което ме интересуваше в закона (Наредба номер 37 от 2 август 2002 г.)
    (2) (Нова, ДВ, бр. 42 от 2004 г.) Не подлежат на задължително обучение кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС от: 1. категория ,,В", които притежават правоспособност за управление на МПС от подкатегория ,,В1";
    мисля, че това ми е достатъчно да почна курсовете веднага след като намеря кой ги предлага в бургас (или като си намеря квартира във варна за пролетната ваканция )edit: източник: http://www.paragraf22.com/pravo/naredbi/46211.html

Коментар

Това е супер!!! Аз сега се чудя каква кола да си избера. Много голям избор има. И вече незнам какво да избера. :D:D:D

Коментар

Така, искам да благодаря на всички Вас, които ми помогнаха по тоя въпрос с шофьорската книжка. Научих много от вас. И искам да Ви благодаря отново. :D :D :D :D

Коментар

kokoo0 написа:
          Така, искам да благодаря на всички Вас, които ми помогнаха по тоя въпрос с шофьорската книжка. Научих много от вас. И искам да Ви благодаря отново. :D :D :D :D
          няма защо ... а сега ти ми помогни да си намеря инструктор за В1 в Бургас или място където да спя във Варна една седмица примерно

Коментар

Много бих искал да ти помогна, но за съжаление не мога. Аз съмия няма да мога да се уредя там да спя при някого. Много е кофти. :D :D :D Сега мисля да пусна нова тема за два фиата, защото нищо не знам за тях а пък ми харесват доста( чинкуекенто и уно). Успех с търсенето на инструктор и място във варна !!

Коментар

kokoo0 написа:
              Много бих искал да ти помогна, но за съжаление не мога. Аз съмия няма да мога да се уредя там да спя при някого. Много е кофти. :D :D :D Сега мисля да пусна нова тема за два фиата, защото нищо не знам за тях а пък ми харесват доста( чинкуекенто и уно). Успех с търсенето на инструктор и място във варна !!
              благодаря ... а за чинкуеченто - много инфо мога да ти дам, а ако дойдеш в Бургас и тест драйв може да уредим ... тъкмо го готвя за смяна на феродов и притискателен диск + спортен въздушен и още някои шукарии

Коментар

Тунинг, а? :D :D :D :D

Коментар

kokoo0 написа:
                  Тунинг, а? :D :D :D :D
                  не ... направо се отказвам ... докато не изолирам сестра ми от колата няма да пипна повече нищо ! АМА НИЩО !!! ПИСНА МИ ВЕЧЕ !!! Преди няколко дни го одра при опит да го вкара в гаража, днес едно уно щеше да ни отнесе като тя не пусна мигач и мина в съседната лента (не мина, защото и изкрещях, че идва отзад кола - добре че поне някой в колата беше погледнал, иначе от 2 малки коли щеше да стане купчина желязо колкото от една голяма) ... сега счупила стопа като маневрирала ... просто НЯМАМ ДУМИ !!! накрая ще нарежа гумите и ще го оставя така ... ако въобще забележи, че са спаднали ...Защо сестра ми взе книжка ... ;(

Коментар

хаха. Заключвай го в гаража. :D :D :D :D :D :D

Коментар

е да ама аз почнах курсовете кат. В1 и скоро няма да има нужда

Коментар

Working...
                      X