хмм, това значи ли че ако се поинтересувам е възможно да ми дадат разрешително да карам чинкуечентото (0.9) ??? Определено ме интересува...а за изказванията за достатъчното пенсионери и жени - моля, без обиди...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска книжка
Collapse
X
-
DEYAN IYI написа:Да не говорим, че не е здравословно да има толкова млади шофьори. Жените са достатъчни :D (Полу-шегичка!)
Коментар
-
kiler_4o написа:хмм, това значи ли че ако се поинтересувам е възможно да ми дадат разрешително да карам чинкуечентото (0.9) ??? Определено ме интересува...
Коментар
-
kokoo0 написа:Въщност и мен ме интерисуваше дали бих могъл да карам чинкуенто, но се оказа че май можело само тико да се кара. А инструктурската кола във Варна за тази категория е този Фиат. И не мога да разбера защо пък него да не мога да карам(фиатчето)Ето и един сайт с табличка за възможните категории , и нужните години:http://www.volan-bg.com/avto.html
Коментар
-
Все още никакъв отговор... утре ако нямам отговор ще им се обадя... понеже цял ден ще съм на училище и немога да отида до КАТ... ако и по телефона немогат да ми кажат ще пиша на техн. секретар който е показан в сайта на СБА... освен ако не успея да отида до КАТ, де дано да:-имам право да карам чинкуечентото със свидетелство за В1-няма нужда от допълнителни шоф. курсове за категория В... единствено ако се наложи изпита да се плати, ако има такъв...-се усетят и бургазлии за тази далавера и да започнат да предлагат и тук курсове... иначе до Варна - 10 лв маршрутката... и няма да стане номера
Коментар
-
Вчера писах на една агенция и те ми отговориха :Във връзка с питането Ви за кат.В1 - Трябва да имате навършени 16 г. и 9 месеца. Цената е 400 лв. Нямаме информация дали в други градове има обучение за тази категория. След получаване на книжка имате право да управявате автомобил до 550кг.Случайно да знаете Cinquecento колко тежи? Или някой друг фиат да е до толкова кг.
Коментар
-
аз пък получих този отговор:Zdraweite,kursa za B1 e 400lw.Sled nawar6wane na 18godini moje da prodaljite da si karate no za da prodaljite da za6titawate kateg C trybwa da se ywite otnowo samo na izpit za B kategoriy.Awtomobilite koito ste uprawlywate s B1 trybwa da izglejdat po malki no ne i golemi djipowe . s uwajenie...................
Коментар
-
kokoo0 написа:Много добре значи!! А това да изглеждат малки? То тогава това означава че мога да карам и рено 5 с 2 врати. Което също мен много ме устройва.
Коментар
-
kokoo0 написа:А е няма значение каква е колата. Важното е че имаш избор за малка кола. Аз също повече харесах фиатчето, но просто нямам никакво инфо за него. Незнам почти нищо за него. А това че даже е имало и спортинг модел? Сега за пръв път чувам. Иначе е супер!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар