Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хмм, това значи ли че ако се поинтересувам е възможно да ми дадат разрешително да карам чинкуечентото (0.9) ??? Определено ме интересува...а за изказванията за достатъчното пенсионери и жени - моля, без обиди...

Коментар

DEYAN IYI написа:
      Да не говорим, че не е здравословно да има толкова млади шофьори. Жените са достатъчни :D (Полу-шегичка!)
      Немисля че е шега щото като ги знам тия малките кви са ще има сумати катастрофи и в това тико не би оживял никой така че по-добре не жените верно са достатачни и си имам толкова проблеми с тях та са и тва да ни се натресе на главите.

Коментар

kiler_4o написа:
        хмм, това значи ли че ако се поинтересувам е възможно да ми дадат разрешително да карам чинкуечентото (0.9) ??? Определено ме интересува...
        Въщност и мен ме интерисуваше дали бих могъл да карам чинкуенто, но се оказа че май можело само тико да се кара. А инструктурската кола във Варна за тази категория е този Фиат. И не мога да разбера защо пък него да не мога да карам(фиатчето)Ето и един сайт с табличка за възможните категории , и нужните години:http://www.volan-bg.com/avto.html

Коментар

kokoo0 написа:
          Въщност и мен ме интерисуваше дали бих могъл да карам чинкуенто, но се оказа че май можело само тико да се кара. А инструктурската кола във Варна за тази категория е този Фиат. И не мога да разбера защо пък него да не мога да карам(фиатчето)Ето и един сайт с табличка за възможните категории , и нужните години:http://www.volan-bg.com/avto.html
          Написах 2 e-mail-а до 2 автошколи, за да ги попитам подробности - като ми отговорят ще пусна отговорите тук...

Коментар

Окей - че. Аз си мислех и аз да пиша, но ми беха обеснили накратко. Мой приятел вече ги бил изкарал и ся кара тико, и е на 17 години. Ще чакам с нетърпение отговорите.

Коментар

doofiat написа:
              "подкатегория "В1" - триколесно или четириколесно моторнопревозно средство от подкатегория "В1", което може да достига скорост непо-малка от 60 км/час"
              Не по-малка или не по-голяма ?

Коментар

не по-малка. защото то тогава би била категория М до 45км/ч

Коментар

Все още никакъв отговор... утре ако нямам отговор ще им се обадя... понеже цял ден ще съм на училище и немога да отида до КАТ... ако и по телефона немогат да ми кажат ще пиша на техн. секретар който е показан в сайта на СБА... освен ако не успея да отида до КАТ, де дано да:-имам право да карам чинкуечентото със свидетелство за В1-няма нужда от допълнителни шоф. курсове за категория В... единствено ако се наложи изпита да се плати, ако има такъв...-се усетят и бургазлии за тази далавера и да започнат да предлагат и тук курсове... иначе до Варна - 10 лв маршрутката... и няма да стане номера

Коментар

Ама ти ли имаш такова фиат-че или родителите ти? Ако не те затруднявам би ли ми написал нещо за тези коли, защото на мен мн ми харесват, а не мога да намеря инфо от човек който я има и знае доста за нея. Може и на ЛС.

Коментар

Вчера писах на една агенция и те ми отговориха :Във връзка с питането Ви за кат.В1 - Трябва да имате навършени 16 г. и 9 месеца. Цената е 400 лв. Нямаме информация дали в други градове има обучение за тази категория. След получаване на книжка имате право да управявате автомобил до 550кг.Случайно да знаете Cinquecento колко тежи? Или някой друг фиат да е до толкова кг.

Коментар

аз пък получих този отговор:
                        Zdraweite,kursa za B1 e 400lw.Sled nawar6wane na 18godini moje da prodaljite da si karate no za da prodaljite da za6titawate kateg C trybwa da se ywite otnowo samo na izpit za B kategoriy.Awtomobilite koito ste uprawlywate s B1 trybwa da izglejdat po malki no ne i golemi djipowe . s uwajenie...................
                        премахнах края, за да няма проблеми Този отговор до някъде ме устройва, но май ще трябва да говоря с КАТ...от другата школа ми казаха да им се обадя, за да обсъдим въпросите ми по телефона... явно не му се е пишело на човека и го разбирам... след разговора ни ще пусна отговор а между другото нашето чинкуеченто е 600 и нещо кг по талон, но има лети джанти и т н ... предполагам, че е не-повече от 650... 600 да кажем, но пак е над 550... но ако тико е позволено, немога да разбера защо чч да не е, след като тикото е много по-голямо и предполагам по-тежко...фиата естествено не е мой, понеже е практически невъзможно но скоро може би ще вземем друга кола... а важното е че имам ли право да го карам - ще стане почти мое... а по-добре да го карам аз от колкото сестра ми...

Коментар

Много добре значи!! А това да изглеждат малки? То тогава това означава че мога да карам и рено 5 с 2 врати. Което също мен много ме устройва.

Коментар

kokoo0 написа:
                            Много добре значи!! А това да изглеждат малки? То тогава това означава че мога да карам и рено 5 с 2 врати. Което също мен много ме устройва.
                            ако ще е такова да е турбо... иначе по-добре чинкуеченто спортинг...макар че бих предпочел чинкуечентото, че един приятел колко проблеми има с рендето ... 5ца...

Коментар

А е няма значение каква е колата. Важното е че имаш избор за малка кола. Аз също повече харесах фиатчето, но просто нямам никакво инфо за него. Незнам почти нищо за него. А това че даже е имало и спортинг модел? Сега за пръв път чувам. Иначе е супер!!!!

Коментар

kokoo0 написа:
                                А е няма значение каква е колата. Важното е че имаш избор за малка кола. Аз също повече харесах фиатчето, но просто нямам никакво инфо за него. Незнам почти нищо за него. А това че даже е имало и спортинг модел? Сега за пръв път чувам. Иначе е супер!!!!
                                има спортинг, има ... 1.1 ... а му заменят двг с пунтовски 1242 кубика ... не е огромна разликата, ама има такава Не че съм примрял ... кат ги изтървах за 5 минути работното им време ... да ги питам лично тях ... а на телефона на човека от автошколата не съм се обадил още ...

Коментар

Working...
                                X