Здравейте, незнам дали й е тук мястото на тази тема, но много ме вълнува новата категория В1, която излезе наскоро. Та дали ще може някой да ми даде по точна информация за тази категория като например изискването за автомобила и т.н.? И каква кола бих могъл да карам с тази категория?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска книжка
Collapse
X
-
Ето тука още от супер-леките автомобилчета http://forum.126p.info/viewtopic.php?t=104Най-малкото Чинкуеченто е 700куб, 2 цил, ъпгрейдната версия на двигателя на 126 БИС, 31 коня. Иначе изобщо не знам защо е тази категория В1. Няма смисъл. Повечето тук едва са дочакали 18 за да вземат книжка, но след години това нетърпение изглежда малко смешно, напълно детско.Да не говорим, че не е здравословно да има толкова млади шофьори. Жените са достатъчни :D (Полу-шегичка!)
Коментар
-
Мисля, че точно за града не е особено удобно да се кара голяма кола, а иначе за подготовката си зависи дали имаш желание и дали ти се отдава шофирането, останалото идва с опита и навъртяните километри...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар