Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шофьорска книжка

Здравейте, незнам дали й е тук мястото на тази тема, но много ме вълнува новата категория В1, която излезе наскоро. Та дали ще може някой да ми даде по точна информация за тази категория като например изискването за автомобила и т.н.? И каква кола бих могъл да карам с тази категория?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

Виж тук :http://normanet.enterto.net/cgi-bin/...s&sg=0&s=51406
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Я разяснете каква е тая категория B1,че ми стана интересно
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

"подкатегория "В1" - триколесно или четириколесно моторнопревозно средство от подкатегория "В1", което може да достига скорост непо-малка от 60 км/час"

Коментар

Благодаря за отговорите и за линка, който ми дадохте. Тогава каква кола бих могъл да карам?

Коментар

Би могъл да караш италианка...Piaggio M500 например:
            Прикачени файлове

Коментар

Нямах предвид тези малки коли, които карат на запад а исках да знам като например за FIAT Cinquecento, Уно или Seicento

Коментар

За тях забрави докато не вземеш категория В.

Коментар

Да, ясно. Говорих с инструктор, който ми каза, че само във Варна имало курсове за В1 категория и имаш право да караш само и единствено Деу Тико.Все пак благодаря ви за отговорите, които ми дадохте!!

Коментар

Що пък само Тико!?ФИАТ 126, Трабант и разните японски бълхи, да не са по-мощни, по-големи или по-тежки от Тико
                    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Еми това ми казаха. За други коли не съм питал. Но не ми е ясно едно, защо след като учебната кола е Fiat Cinquecento не може да се кара такъв Фиат ?

Коментар

Ето тука още от супер-леките автомобилчета http://forum.126p.info/viewtopic.php?t=104Най-малкото Чинкуеченто е 700куб, 2 цил, ъпгрейдната версия на двигателя на 126 БИС, 31 коня. Иначе изобщо не знам защо е тази категория В1. Няма смисъл. Повечето тук едва са дочакали 18 за да вземат книжка, но след години това нетърпение изглежда малко смешно, напълно детско.Да не говорим, че не е здравословно да има толкова млади шофьори. Жените са достатъчни :D (Полу-шегичка!)
                        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Донякъде си прав, но си мисля че с карането на такива малки коли в градски условия би могло да те подготви за нещо много по добро. Смисъл да натрупаш опит преди да си се качил на голяма кола.

Коментар

Мисля, че точно за града не е особено удобно да се кара голяма кола, а иначе за подготовката си зависи дали имаш желание и дали ти се отдава шофирането, останалото идва с опита и навъртяните километри...
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Именно. За града за какво ти е голяма и разходна кола при положение че можеш да караш нещо малко и икономично. А за умението да караш наистина стига да имаш желание ще стане.

Коментар

Working...
                              X