Споделям напълно мнението на perlsite.Първо фирмата трябва да покаже, че цени своите хора, че умее да ги стимулира, а тогава да се види какво умеем ние. Нали затова се искат куп документи, дипломи, квалификации, преквалификации и т.н. Ако беше както казва колежката violina - ми дай да не ни искат никакви документи, да поработим малко без пари, да ни видят какво умеем и да преценят колко да ни дават. НЕ СТАВА така. Моят, а сигурно и вашият ТРУД е стока. Всеки си продава стоката както смята за уместно. И като всяка друга стока, е глупаво да я продаваш под себестойността й , или без печалба. При условие, че аз (или родителите ми) съм инвестирал 17-18 години в образование (това са си луди пари все пак), бих искал поне в следващите 5-6 години да си ги върна, за да мога през оставащите до пенсия да спечеля нещичко, а и да се осигуря за добра пенсия.(всъщност отдавна минаха тези 5-6 годинки - долу горе съм квит)Ето ви един свеж пример от "дълбоката" провинция. Напоследък безработицата в Ямбол е доста под средната. Има няма 6-7%, и то предимно неквалифицирани кадри (разбирай цигани). Дойде сега една японска фирма, която ще строи завод. Кани хора на интервюта, и предлага за млади инженерни кадри заплата от 250 лв. После се чудили защо одобрени от тях кандидати се отказват и на практика никой не иска да работи за тях. Чудно ми е и на мен
Защо ли?!?За наша радост, поне на образованите хора и в провинцията се вдига стандарта. Верно, че всеки съди по себе си, но гледам и приятелите ми, и познатите... Работодателите, които не ценят своите служители, и съответно не ги възнаграждават както подобава - според мен са обречени.Но пак повтарям - първо те трябва да покажат, че ценят персонала си, и не още с първия работен ден там човека да се оглежда "за нещо по-добро", ами да си каже - "тук е моето място, тук ми е добре, ще правя всичко, което е по силите ми за да не загубя тази работа". Тогава и работникът ще е добре, и фирмата.
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар