Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обява за работа :)
Collapse
X
-
... написа:CV на английски език, европейски формат;-дипломи за завършено образование и документи за допълнителна квалификация (за длъжностите, изискващи такива).Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:... написа:CV на английски език, европейски формат;-дипломи за завършено образование и документи за допълнителна квалификация (за длъжностите, изискващи такива).
Коментар
-
Ще използвам този пост за да изразя възмущението си не само от тази обява. С мои приятели млади хора, студенти сме обсъждали подобни казуси...Доста фирми си търсят хора с образование, опит - 2 години и нагоре, езици...И срещу това дават има няма 400 лева и осигуровки на минимална заплата, а в повечето случай искат и започване веднага!??!Просто ми се иска и ще взема да ида на 2,3 такива интервюта за да навра тия новоизлюпени шефове и мениджъри там откъдето са излезли... Това е подигравка с хората, които търсят начин за оцеляване. Толкова ли са малоумни, че да не направят простата връзка, че човек особено в София с няколкогодишен опит, оразование и език(ци) няма даже да влезе да им прочете и разбере за ла...та фирма и обява. Камо ли да отиде да им робува за смешните пари. Ще кажете пазар търсенето-предлагането определя... Факт е , че обявите на тези малоумници седят сума ти време защото е очевадно, че няма кой да се хване... Или ако се спрат на някой, той със сигурност няма да има всички желани от тях качества. Хората с опит рядко прибягват до този тип обяви освен ако не им се налага по съвсем неприятно стечение на обстоятелствата. Плюс това не става въпрос за висши длъжности и позиции а нещо съвсем обикновено... А за съжаление младите хора в началото на своята карера, започват именно оттам и си имат вземане даване с подобни проблеми, а именно те доста често и нямат изборДонякъде радостно е според мен, че вече и срещу 500 лева даже и секретарки за вдигане на телефон трудно се намират... Такива разни...
Коментар
-
Sashe написа:Ще използвам този пост за да изразя възмущението си не само от тази обява. С мои приятели млади хора, студенти сме обсъждали подобни казуси...Доста фирми си търсят хора с образование, опит - 2 години и нагоре, езици...И срещу това дават има няма 400 лева и осигуровки на минимална заплата, а в повечето случай искат и започване веднага!??!Просто ми се иска и ще взема да ида на 2,3 такива интервюта за да навра тия новоизлюпени шефове и мениджъри там откъдето са излезли... Това е подигравка с хората, които търсят начин за оцеляване. Толкова ли са малоумни, че да не направят простата връзка, че човек особено в София с няколкогодишен опит, оразование и език(ци) няма даже да влезе да им прочете и разбере за ла...та фирма и обява. Камо ли да отиде да им робува за смешните пари. Ще кажете пазар търсенето-предлагането определя... Факт е , че обявите на тези малоумници седят сума ти време защото е очевадно, че няма кой да се хване... Или ако се спрат на някой, той със сигурност няма да има всички желани от тях качества. Хората с опит рядко прибягват до този тип обяви освен ако не им се налага по съвсем неприятно стечение на обстоятелствата. Плюс това не става въпрос за висши длъжности и позиции а нещо съвсем обикновено... А за съжаление младите хора в началото на своята карера, започват именно оттам и си имат вземане даване с подобни проблеми, а именно те доста често и нямат изборДонякъде радостно е според мен, че вече и срещу 500 лева даже и секретарки за вдигане на телефон трудно се намират... Такива разни...
/имам 6230 на 2 години не е кой знае какво/. Та свърши се с глупостите и ме пита някакви впроси. Реших да се заяждам. Колко пари давате диреткно я питах. И таа аааа ууу как може така да питам. Ами нали вие ме питате колко взимам аз ще питам колко давате. Нямам думи за простотията. То бива глупост ама поне малко да седне да прочете как, какво, защо. После ми праща имейл, че не съм удобрен. Голяма работа дремеше ми на трибуквието. Направо не ми се мисли по по-малките фирмички какво е
Коментар
-
Факт е, че в
Двете последни мнения имат доза истина, НО преди да седнеш да искаш голяма заплата, се замисли, с какво и как си допринесъл за фирмата да се развива ? И изобщо направил ли си нещо, след като още не си започнал работа там, за да имаш претенции за заплата? Всеки иска да получава, но то се дава и тогава получаваш. Нормално е стартовата заплата да по-ниска и доказвайки се в дадена професия, че ти приемаш фирмата като своя, че даваш всичко от себе си да просперира, естествено, че ще получиш и по-висока заплата. Може да се задълбоча, за това спирам до тук :D :D :DСледвай мечтите си))
Коментар
-
Re: Факт е, че в
violina написа:Двете последни мнения имат доза истина, НО преди да седнеш да искаш голяма заплата, се замисли, с какво и как си допринесъл за фирмата да се развива ? И изобщо направил ли си нещо, след като още не си започнал работа там, за да имаш претенции за заплата? Всеки иска да получава, но то се дава и тогава получаваш. Нормално е стартовата заплата да по-ниска и доказвайки се в дадена професия, че ти приемаш фирмата като своя, че даваш всичко от себе си да просперира, естествено, че ще получиш и по-висока заплата. Може да се задълбоча, за това спирам до тук :D :D :D
Коментар
-
violina написа:се замисли, с какво и как си допринесъл за фирмата да се развиваviolina написа:? И изобщо направил ли си нещо, след като още не си започнал работа там, за да имаш претенции за заплата?
Коментар
-
Re: Факт е, че в
violina написа:Двете последни мнения имат доза истина, НО преди да седнеш да искаш голяма заплата, се замисли, с какво и как си допринесъл за фирмата да се развива ? И изобщо направил ли си нещо, след като още не си започнал работа там, за да имаш претенции за заплата? Всеки иска да получава, но то се дава и тогава получаваш. Нормално е стартовата заплата да по-ниска и доказвайки се в дадена професия, че ти приемаш фирмата като своя, че даваш всичко от себе си да просперира, естествено, че ще получиш и по-висока заплата. Може да се задълбоча, за това спирам до тук :D :D :DКато ходя на интервю и ме питат за желана заплата им казвам такава, която е малко над средната за бранша, съобразена със стажа ми и т.н. Никога не си позволявам да подбивам цената на труда. Когато обаче видя някой да облещи очи когато кажа/напиша желаната заплата ми става ясно, че ТОЗИ работодател е лош, че е робовладелец и, че в една такава фирма не може да имаш никакво бъдеще!Когато искаш нормална (за бранша в който работиш) заплата и той /работодателя/ почне да се пазари за по-ниска заплата... просто му казваш как стоят нещата в очите, за да вземе да изтрезнее преди да води интервюта.. да вземе малко да се по запознае с положението на пазара на труда.Нали се сещате, че когато някой работодател се пазари и се опитва да те привлече на работното място за по-малко пари, това значи, че в бъдеще заплатата ти няма да мръдне изобщо, че условията на труда ще бъдат лоши и т.н.. след като се стиска да даде дори "нормалното".Та, това с искането на добра стартова заплата и съгласието от работодателя да ти ги даде е основен знак за бъдещите отношения в съответната фирма, за отношението към човешкия ресурс, възможностите за растеж във фирмата, можеш да очакваш и добра атмосфера и т.н...
FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Пак като не са написали, че търсят дипломиран "оператор на биологична единица" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 operator of biological unitЕдно време във весниците като набираха курволяк, пишеха: "Осигурявам собствен ДжиЕсЕм!"
Тия можеха да напишат: "Осигуряваме собствена гега!"
Предимство е: - владеенето на кавал, дудук, двоянка или окарина -от особена важност е пастирската лекскика: ррррррррррррр-гьа-гьа-гьа-шшшшшш-шшшшшшш, уоооооооооооооооооп-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц-вашта мама офчаааааааааааа
-свидетелство за правонаправление на пастирско куче тип "Мечо", "Балкан" и "Шаро"Задължително е представянето на уверение от районния психо-диспансер, че не се водите на отчет за злоупотреба с добитък, дивеч и домашни любимци- "зоофилия"!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар