Здравейте Фиат манияци :D Имам 2 въпроса към вас...1-вия е защо през 2-3 теми все оплювате голфчетата кола като кола.това че е евтина и здрава и всички селяци си накупиха такива и правят мизерии не значи нищо поне не за модела на ФВ :D 2-рия и по съществен въпрос...търся кола за млада девойка...за 1-ва кола става въпрос.трябва да е малка колица, икономична, бавна но пъргавка, и лесна за управление.препоръчаха ми на много места фиат уно.кой мотор препоръчвате?1.7Д имало и къде мога да погледна с какви мотори разполагат унотата?и поддръжката да е възможно най-евтина!може и бензинов мотор...И най важния фактор-цената :P повече от 800лв няма как да се дадът.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет!
Collapse
X
-
Re: Привет!
[quote="vw_golf_2"]Здравейте Фиат манияци :D Имам 2 въпроса към вас...1-вия е защо през 2-3 теми все оплювате голфчетата кола като кола.това че е евтина и здрава и всички селяци си накупиха такива и правят мизерии не значи нищо поне не за модела на ФВ :D Колегите ти отговориха на другите въпроси.Че е евтина, евтина е,но ,че е здрава ....ХМ...лични впечатления от експлоатация на двойка 1.6 турбодизел.Но аре да не задълбаваме,че пак ще стане купон.А виж,че ги накупиха КАЛЪФИ за това си прав на 100 процента!!!Че ви оплюваме през две три теми също не е вярно.Иди във форума на Пежо да видиш/прочетеш/ за какво става въпрос.А каза VW ония още на V-то вадят патлаците и гърмят!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
vw_golf_2 написа:Здравейте Фиат манияци :D Имам 2 въпроса към вас...1-вия е защо през 2-3 теми все оплювате голфчетата кола като кола.това че е евтина и здрава и всички селяци си накупиха такива и правят мизерии не значи нищо поне не за модела на ФВ :D 2-рия и по съществен въпрос...търся кола за млада девойка...за 1-ва кола става въпрос.трябва да е малка колица, икономична, бавна но пъргавка, и лесна за управление.препоръчаха ми на много места фиат уно.кой мотор препоръчвате?1.7Д имало и къде мога да погледна с какви мотори разполагат унотата?и поддръжката да е възможно най-евтина!може и бензинов мотор...И най важния фактор-цената :P повече от 800лв няма как да се дадът.
Коментар
-
[quote="Nino"]vw_golf_2 написа:Здравейте Фиат манияци :D Имам 2 въпроса към вас...1-вия е защо през 2-3 теми все оплювате голфчетата кола като кола.това че е евтина и здрава и всички селяци си накупиха такива и правят мизерии не значи нищо поне не за модела на ФВ :D Колегите ти отговориха на другите въпроси.Че е евтина, евтина е,но ,че е здрава ....ХМ...лични впечатления от експлоатация на двойка 1.6 турбодизел.Но аре да не задълбаваме,че пак ще стане купон.А виж,че ги накупиха КАЛЪФИ за това си прав на 100 процента!!!Че ви оплюваме през две три теми също не е вярно.Иди във форума на Пежо да видиш/прочетеш/ за какво става въпрос.А каза VW ония още на V-то вадят патлаците и гърмят!
Коментар
-
vw_golf_2 написа:Имам още няколко месеца за размисъл :D Продължавам да обмислям какво да и се вземе...иначе лада не е добър избор.Самарата виж е по добре...ама класиките са се утепали..мноу зле се каратSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
vw_golf_2 написа:търся кола за млада девойка...за 1-ва кола става въпрос.трябва да е малка колица, икономична, бавна но пъргавка, и лесна за управление.препоръчаха ми на много места фиат уно.кой мотор препоръчвате?1.7Д имало и къде мога да погледна с какви мотори разполагат унотата?и поддръжката да е възможно най-евтина!може и бензинов мотор...И най важния фактор-цената :P повече от 800лв няма как да се дадът.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
vw_golf_2 написа:аз си мислех да взмем някакъв коптор за до 800лв....да го кара...да се учи на него и да не ми/ни е жал за колата...а не да изтрескаме някое пунто ’95 примерно и да го прецака да се учи година някъде да види как стои колата на пътя па тогава пунтото :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
като съм казал коптор не визирам марките които съм изброил...ами състоянието на колите днес се разприказвах с един комшия с панда 750кубика.каза че е ебати животното!не я спира!по цял ден я кара...товари я колкото побира...и не го е предала само дребни проблемчета отвреме навреме...нещо такова искам и аз 2000лв няма как да ги намерим може заемче да дръпнем нещо...но не е това идеята.искам СКАПАНА и евтина кола.външнич вид няма значение може и ръжда да има яко само да не е на важни места.на коша на двигателя примерно :P да издържи 1г. зверски напън и да гори един каскет на 100км търсенето продължава осведомих се и знам какво да търся...иначе гледам някви ладочки застави по 600-700лв в такъв случей мацата няма да кара кола :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар