Вижте какво намерих в нета.Явно има и такива приставки, които не правят огроомна дупка в таблото ни. Някой случайно да е срещал такова чудо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отново за приставката за CD
Collapse
X
-
Re: отново за приставката за CD
mixifixi написа:Вижте какво намерих в нета.Явно има и такива приставки, които не правят огроомна дупка в таблото ни. Някой случайно да е срещал такова чудо?А относно приставката за касетофон, сори ама нищо не може да стои толкова добре колкото стои фабричното радио!
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
Re: отново за приставката за CD
mixifixi написа:Вижте какво намерих в нета.Явно има и такива приставки, които не правят огроомна дупка в таблото ни. Някой случайно да е срещал такова чудо?rustson написа:А относно приставката за касетофон, сори ама нищо не може да стои толкова добре колкото стои фабричното радио!
Коментар
-
mixifixi написа:99% съм сигурен,че тази не е като твоята. Може и да е оптична измама, но забележи, колко близо до предния ръб е панела на касетофона.Е ти изби рибата направо! Преходникът е същия като моя. Съществуват точно 2 вида преходници - единия е този, при който зее бая голяма дупка (какъвто разкарах) и този, който имам в момента. Разтърси се малко из интернет и ще разбереш, че е така ... Преходника горе е пръскан, иначе е бил черен. Колата от която си пуснал снимката е правена цялата ... Виждал съм я в един форум ...Абсолютна оптична измама е това дето ми обясняваш за разстоянието от player-а до края на преходника ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар