Днес разгледах автоизложението в Международния изложбен център. Италианските возила бяха представени само от FIAT , Alfa Romeo и Lancia не видях .От ФИАТките най-добри впечатления ми направи СТИЛото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоизложението...
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Humppa
Идеята е супер но аз обърнах най-вече внимание на пандата 4х4 1.3 multijet дизела и на Стило-то... Леле как ме грабна това Стило... Входа е 6 лева, като първите 50 посетителя получават безплатен талон за 10 литра безнин Изложението отваря в 10.00 часа за посетители
Коментар
-
Humppa
Mitko написа:Стило добре ма аз го видях миналата година. Кога най-сетне на тия автосалони ще има нещо ново. Миналата година отидах специално за да видя двете новости. BMW серия 1 и най-вече да видя Alfa GT. Ядец. Я кажете сега има ли Alfa Brera или Fiat Croma. Ако ги няма не виждам смисъл да ходя на автосалона.
Коментар
-
Humppa написа:Идеята е супер но аз обърнах най-вече внимание на пандата 4х4 1.3 multijet дизела и на Стило-то... Леле как ме грабна това Стило... Входа е 6 лева, като първите 50 посетителя получават безплатен талон за 10 литра безнин Изложението отваря в 10.00 часа за посетителиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Humppa
Базовата панда с двигател бензикна 1.1 струва 15к леваМултиджета 4х4 дизел 1.3 струва 23к леваЦените са приблизителни, не ги помня точно!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар