бате, виждам, че нищо не може да те спре -хехехех айде нека твоята да е, щом си мислиш, че този комп. се ползва само от един човек -хехехехпопринцип ника е мой, но и други хора ползват компа, ако трябваше да се въведе парало преди да се логнеш, а не направо да влезеш сигурно няма да се получават объркавания Нооооо ти съдиш за хората по постовете, а аз по-това което ми пишат на мен! дилетант е мака дума за теб брато, абсолютен аматьор и дребнав пич си! е докато не полафиш с някой не можеш да го разбереш, дано да бъркам, но с нищо не ми показваш обратното. може да си добър монтьор но само това! което си пипал и виждал го разбираш(горе-долу) виждам, че имаш желание и да си обясняваш нещата малко по-задълбочено, но още трябва да се потрудиш! това е само мое мнение, не ангажирам никого с него и няма място за обиждане! а относно админа който ме упреква, че "нападам" нека внимателно да прочете постовете ако иска и да се поправи ако иска много-много не ми пука наздраве батета и да приключим с тая тема, за мен нищо не разбирате, е може и да има разбирач, но повечето сте самоуки майстори, не че има лошо просто това е истината!успех на всички и наздравеееее от кога го повтарям
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
me_to_u
Collapse
X
-
попринцип ника е мой, но и други хора ползват компа, ако трябваше да се въведе парало преди да се логнеш, а не направо да влезеш сигурно няма да се получават объркаванияНооооо ти съдиш за хората по постовете, а аз по-това което ми пишат на мен"Мето, ясно е, че си наясно с нещата(извини ме за тафтологията)! чел съм твои постове и винаги съм бил впечатлен от семплите и точни обяснения и особено от облещения "krause" в края на поста аз отново казвам,че не настоявам за да съм прав, не съм дребнав, но може би, че съм почти юрист ме кара да детйлирам."може да си добър монтьор но само товаза мен нищо не разбирате, е може и да има разбирач, но повечето сте самоуки майстори, не че има лошо просто това е истината!
Реклама
Collapse
Коментар