бате, виждам, че нищо не може да те спре -хехехех айде нека твоята да е, щом си мислиш, че този комп. се ползва само от един човек -хехехехпопринцип ника е мой, но и други хора ползват компа, ако трябваше да се въведе парало преди да се логнеш, а не направо да влезеш сигурно няма да се получават объркавания Нооооо ти съдиш за хората по постовете, а аз по-това което ми пишат на мен! дилетант е мака дума за теб брато, абсолютен аматьор и дребнав пич си! е докато не полафиш с някой не можеш да го разбереш, дано да бъркам, но с нищо не ми показваш обратното. може да си добър монтьор но само това! което си пипал и виждал го разбираш(горе-долу) виждам, че имаш желание и да си обясняваш нещата малко по-задълбочено, но още трябва да се потрудиш! това е само мое мнение, не ангажирам никого с него и няма място за обиждане! а относно админа който ме упреква, че "нападам" нека внимателно да прочете постовете ако иска и да се поправи ако иска
много-много не ми пука
наздраве батета и да приключим с тая тема, за мен нищо не разбирате, е може и да има разбирач, но повечето сте самоуки майстори, не че има лошо просто това е истината!успех на всички и наздравеееее от кога го повтарям

Коментар