Ако ви предстои ъпгрейд на ОС вижте как можете да си инсталирате най новата операционна система на Майкрософт само за 2 минути !!!Хората са направили филмче в което нагледно е пояснена цялата процедура.Ето го и него: http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwnoУспех!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВАЖНО! За тези които ще ъпгрейдват компа с Vista
Collapse
X
-
След година-две може. Искам първо да видя, че всички игри, програми вървятбезпроблемно. Пък и защо трябва да се сменя - всичко което ми трябва го има и ХР-то.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace: Лафа, че когато нещо работи не го сменяй всички го знаеме Пък тия глупости горе, че вистата не е добре ми писна да ги слушам... то тия дето най-много псуваха по ХП-то все още са с именно тази операционна система... така, че когато нямаш по добра алтернатива, просто не псувай по нещо вършещо работа.
Коментар
-
Аз съм доволен !!! На новата ми машинка сложих точно Виста и съм много доволен! Даже се замислям дали да не си купя една!ПС: Не не съм луд, наистина си мисля дали да не си купя, защото повечето от недоволните("мрънкяла") си изграждат това мнение именно защото ползват една камара кракове, сериали, нелегални копия и т.н. и имат нулев съпорт от страна на майкрософт!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
bscsystem написа:trace: Лафа, че когато нещо работи не го сменяй всички го знаеме Пък тия глупости горе, че вистата не е добре ми писна да ги слушам... то тия дето най-много псуваха по ХП-то все още са с именно тази операционна система... така, че когато нямаш по добра алтернатива, просто не псувай по нещо вършещо работа.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
И аз имах проблеми именно с драйверите на саунд картата. Вярно, че е вградена в дъното, а то милото е на 3 години, но все си мисля, че можеха да се постраят с подръжката и на по-стари дъна. Да на говорим, че сумати елементи трябваше да инсталирам ръчно. В крайна сметка не успях да пусна софтуера за саунд картата и да базикам всичките канали... При инсталиране на последният драйвер за видео картата пък излезна черен екран... Добре, че има safe mode, че можах да влезна и да го затрия. В контрол панела е пълна боза според мен. Доста неща в XP бяха обединени, а тук са разхвърляни.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Честно казано като видях изискванията на Виста...оле боже.http://www.youtube.com/watch?v=oiG7K...ължават да се излагат. ХП си сложих след като излезна ХП СП2, иначе не бих си и помислил за първите версии.Първите версии пък на Виста...айде нема нужда.Бих посъветвал и останалите да направят така. Ех кога и линукс ще достигне развитие на GUI със бързината и удобствата на windows, просто се надявам да е скоро. Ако решите в полза на Линукс за в къщи - Ubuntu е вашият избор!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Ех кога и линукс ще достигне развитие на GUI със бързината и удобствата на windows, просто се надявам да е скоро. Ако решите в полза на Линукс за в къщи - Ubuntu е вашият избор!
Коментар
-
Aз пък си карам идеално с 98. Като излезе ReactOS (www.reactos.org) ще се замисля за смяна. Така де, не съм си давал парите за хардуер за да ми изпълнява операционната система, а за да изпълнява програмите които ползвам.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар