Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВАЖНО! За тези които ще ъпгрейдват компа с Vista

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВАЖНО! За тези които ще ъпгрейдват компа с Vista

Ако ви предстои ъпгрейд на ОС вижте как можете да си инсталирате най новата операционна система на Майкрософт само за 2 минути !!!Хората са направили филмче в което нагледно е пояснена цялата процедура.Ето го и него: http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwnoУспех!

Доста радикално! :D Абе някои май се чудят как да се направят на интересни...
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

верно радикално! Балсам за душата! не мисля, че човека се прави на интересен - просто му е писнало.А пропо, колко струва поредното чудо от Майкрософт ?
      Тойота Приус

Коментар

Между 100 и 200 евро в зависимост от версията.
        Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
        Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Аз не съм и мислил да я инсталирам .
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

След година-две може. Искам първо да видя, че всички игри, програми вървятбезпроблемно. Пък и защо трябва да се сменя - всичко което ми трябва го има и ХР-то.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace: Лафа, че когато нещо работи не го сменяй всички го знаеме Пък тия глупости горе, че вистата не е добре ми писна да ги слушам... то тия дето най-много псуваха по ХП-то все още са с именно тази операционна система... така, че когато нямаш по добра алтернатива, просто не псувай по нещо вършещо работа.

Коментар

Заби му на човека машината с този диск! А иначе... по-бъгав windows отдавна не бях срещал!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз съм доволен !!! На новата ми машинка сложих точно Виста и съм много доволен! Даже се замислям дали да не си купя една!ПС: Не не съм луд, наистина си мисля дали да не си купя, защото повечето от недоволните("мрънкяла") си изграждат това мнение именно защото ползват една камара кракове, сериали, нелегални копия и т.н. и имат нулев съпорт от страна на майкрософт!
                  Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                  Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

bscsystem написа:
                    trace: Лафа, че когато нещо работи не го сменяй всички го знаеме Пък тия глупости горе, че вистата не е добре ми писна да ги слушам... то тия дето най-много псуваха по ХП-то все още са с именно тази операционна система... така, че когато нямаш по добра алтернатива, просто не псувай по нещо вършещо работа.
                    Никъде не съм псувал Вистата (и Майкрософт като цяло) и си държа на мнението. Сори но аз няма да си я купувам, така че ще чакам читава кракната версия. Смяната на 98 с ХР ми донесе няколко неприятни изненадикоито не се дължат пряко на Уиндоуса но все пак са свързани:- скенера ми спря да работи (някакво дърво)- уеб камерата също (Logitech)- саундкартата ми също (с пълните възможности)(SB Live)Просто няма драйвери за тях за ХР. Сори, ама не исках да си сменям половината хардуер излишно. Тогава ги прежалих.Хайде сега, да речем продаваш Виста, убеди ме с две думи, че има смисъл да си сменя ОС. Предимно играя игри, интернет, и си правя домашни ДВД-та.Каква ще ми е ползата ?А че рано или късно ще я сложа, няма никакво съмнение.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

И аз имах проблеми именно с драйверите на саунд картата. Вярно, че е вградена в дъното, а то милото е на 3 години, но все си мисля, че можеха да се постраят с подръжката и на по-стари дъна. Да на говорим, че сумати елементи трябваше да инсталирам ръчно. В крайна сметка не успях да пусна софтуера за саунд картата и да базикам всичките канали... При инсталиране на последният драйвер за видео картата пък излезна черен екран... Добре, че има safe mode, че можах да влезна и да го затрия. В контрол панела е пълна боза според мен. Доста неща в XP бяха обединени, а тук са разхвърляни.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Честно казано като видях изискванията на Виста...оле боже.http://www.youtube.com/watch?v=oiG7K...ължават да се излагат. ХП си сложих след като излезна ХП СП2, иначе не бих си и помислил за първите версии.Първите версии пък на Виста...айде нема нужда.Бих посъветвал и останалите да направят така. Ех кога и линукс ще достигне развитие на GUI със бързината и удобствата на windows, просто се надявам да е скоро. Ако решите в полза на Линукс за в къщи - Ubuntu е вашият избор!
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                          Ех кога и линукс ще достигне развитие на GUI със бързината и удобствата на windows, просто се надявам да е скоро. Ако решите в полза на Линукс за в къщи - Ubuntu е вашият избор!
                          аз съм щастлив с Линукс, въпреки нЕкои особености на графичния интерфейс КДЕ, но работя главно от команден ред - Перл, ЛаТеХ, емакс. За мен е по-информативно да листна съдържанието на някоя директория с команда, отколкото да гледам икони, както в ХП. Като искам да си записвам диск, пак пиша команди в терминален прозорец. Като искам да гледам някой филм - също. Е, за интернет използвам или Мозила, или Опера. за писане и ел. таблици -- ОпънОфис.орг, за мейл - пак програма в графична среда и т.н. Не ми е неудобно или бавно. Но това е субективно. Все пак, дори и в Линукс щракване върху иконата на файл във файл-мениджъра предизвиква отварянето му. Донякъде има и еквивалент на OLE, ако се не лъжа. Да си призная, не знам линукса дали става за игри. Един път си свалих една, която се нарича "делта-форс-’нам-кво-си" (игра от типа kill-them-all), която ми глътна всичкия ресурс на компа, та се наложи да я прекратя насилствено (команда kill). Верно, че с 256 РАМ и Ати Радеон отпреди 5 години върху атлон 1700 ... ама все пак. Просто двете ОС са за различна публика. Лично аз съм направил избора си преди няколко години. Откакто преминх от dual boot (98/linux) само към линукс, не съм си и помислял да се връщам към ОС от Майкрософт. Смешното е, че под линукс имам драйвър за скенера си, а ХП този скенер го е отсвирил. Р.
                          Тойота Приус

Коментар

Aз пък си карам идеално с 98. Като излезе ReactOS (www.reactos.org) ще се замисля за смяна. Така де, не съм си давал парите за хардуер за да ми изпълнява операционната система, а за да изпълнява програмите които ползвам.
                            Fiat Ritmo 105TC
                            1600cc 105к.с.

Коментар

Ха-ха-ха!За една бройка да избие с BSoD дори и шредъра, дори и той се запъна на вистата Мдаа, има хляб в някои хАмериканци, има...
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                              X