Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесвате ли снукър?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

харесвам го снукъра ама само го гледам не съм го провал още реално иначе билярдче разцъквам с приятели
    FIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX

Коментар

И аз съм фен,почти луд най-вече на Рони и умирам от яд когато започне да прави простотии като на последния турнир, идеше ми да хвърля телевизора !
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Stilo написа:
        Някакъв тук показва уроци http://www.metacafe.com/watch/237049/great_osullivan/
        Този някакъв е Рони-световния шампион за миналата година. Никой неможе като него да направи 147 мисля че беше за 5 мин и 36 сек., ако не се лъжа за времето.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Мойте фаворити са Shaun Murphy полу Българчето И Ronnie O’SullivanА като говорихме за бреиковете на О’суливанЕто ги най бързитеRonnie O’Sullivan, 1997 5 minutes 20 secondsRonnie O’Sullivan, 2003 6 minutes 30 seconds Ronnie O’Sullivan, 2001 6 minutes 36 seconds

Коментар

Колеги някой следи ли масърса.И за кого сте.Един от мойте фаворити отпадна (Шон Мърфи)Остана ми само О’Съливан.

Коментар

дам и аз съм за Ронито лошо че нямам време да го следя

Коментар

Естествено Рони.

Коментар

айде ронито на полуфинал.ще стане интересен двубой със Магуайър

Коментар

Е те тва е знаех си че Рони ще покаже какво може.Са на финала ако направим и едни къси 147 направо ще умра от кеф.

Коментар

http://www.zamunda.net/details.php?i...66&hit=1Ronnie O’Sullivan vs Mark Selby - The Masters 2009 Final - The Last FrameAko някой е пропуснал
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Дойде ми идея да организираме един фиатски турнир по снукър ако има достатчно кандидати.Даваите са да видим колко ще се саберем.Става вапрос за София.

Коментар

Пиши ме.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Почна световното! На кого залагате?
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Моят фаворит е бате Рони,ама той е много непостоянен.Играе силно, но решили че не си струва може да падне и от 50-тия в ранглистата.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз залагам на моят любимец Джон Хигинс. Изключително много ще се накефя ако на финала го видя срещу Рони. Мисля че вече е време за подобен финал защото и на двамата годинките им скоро ще натежат.
                                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Working...
                                X