Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесвате ли снукър?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бегайте .... сложих 2 лева на Кинг и той дъртия взе, че го орапа ... А Рони го мразим ... нема да ви кажа колко :D А на въпроса ... гледам го, ама е така слагам по няк’ви стотинки за да ми е интересно, че иначе повечето са ми безлични ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Candid написа:
      Гледам с удоволствие. Любимеца ми е Стив Дейвис. Препоръчвам да си намерите отнейде състезание по трикови удари, там е големия купон. Не е само трикови удари, всъщност играча говори с публиката, разправя вицове свързани с удара който прави и изобщо...голям кеф.
      Стив Дейвис е най-големия! Всъщност повечето хора обче не са го гледали в неговите силни години. А на трикшота е наистина много добър. За мен трябва да се снима във филм като Шерлок Холмс. С тази му физиономия му липсва само карираната шапка и лулата. П.П. Приемам опровержения всяка вечер на снукъра в Зимния Дворец на спорта в Студентски Град. :D

Коментар

ExGANDI написа:
        Candid написа:
        Гледам с удоволствие. Любимеца ми е Стив Дейвис. Препоръчвам да си намерите отнейде състезание по трикови удари, там е големия купон. Не е само трикови удари, всъщност играча говори с публиката, разправя вицове свързани с удара който прави и изобщо...голям кеф.
        Стив Дейвис е най-големия! Всъщност повечето хора обче не са го гледали в неговите силни години. А на трикшота е наистина много добър. За мен трябва да се снима във филм като Шерлок Холмс. С тази му физиономия му липсва само карираната шапка и лулата. П.П. Приемам опровержения всяка вечер на снукъра в Зимния Дворец на спорта в Студентски Град. :D
        Е то снукър в България се предава от около 3-4 години.Ние въобще не сме си имали представа какъв е този спорт, когато Стив Дейвис е печелел титла след титла.Много ми е чудно когато телевизията е била черно-бяла как са се различавали топките. :D
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Дейвис поведе на Хигинс...Знам, че хигинс ще победи, но ще стискам палци за Стив Дейвис. Кариера достойна за уважение.Като влезе в залата - всички стават на крака, публика, играчи... всички. Голям! Много голям!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За Дейвис, каквото и да се каже ще е малко. Последният Мохикан.
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!! Старото куче помля действащия световен шампион и безапелационен № 1 в ранглистата Джон Хигинс! ВЕЛИКАН! ВЕЛИКАН!!!

Коментар

Ще му стискам палци да отиде до финала. Уникално ще е ако спечели.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Айде и Хигинс изгърмя в даавери с оговорени мачове, даже е заснет със скрита камера,няма измъкване оттук.Има сигурно адски много милиони в сметката, а за някви 300 000 евро ся ще изгори.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

http://corner.dir.bg/news.php?id=12212954Ауууууууу....

Коментар

Започва се!Това е един от двата ми любими спорта. През топлата част от годината съм луд по F1 (то кой не е), а като застудее се развам на майсторите на снукъра.Така си осигурявам целогодишно удоволствие от проявите на супер състезатели! Може да се каже, че почти не пропускам състезани по снукар, излъчвано по някоя телевизия вече десетина години. Харесвам и трибордовия карамбол, но от 5-6 години почти не излъчват състезания, а е интересен спорт.Ето нещо от колекцията ми! Демонстрация по трибордов карамбол! Тази играта има съвсем прости изисквания. Както подсказва името, трябва да се ударят поне три пъти бордовете и по веднъж всяка от двете топки.http://vbox7.com/play8832499
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                      X