Kimbal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесвате ли снукър?
Collapse
X
-
RoMeO_156_GTA написа:tomazo написа:билярда по ми харесва ,а тоя по евроспорт дето коментира снукъра ,все едно е на футболен мач! ......... !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Много уважавам играта и съм голям фен... не следя редовно турнирите, но разбера ли, че рони ще играе задължително гледам Играх 4-5 пъти, но от тогава повече не съм пипвал щека ... може би не ми се играе (съмнявам се), но предполагам, че основната причина е гипсираната ръка... единственото което мога да правя в момента на билярдна маса е завойчета с бялата топка, понеже само по този начин мога да хвана щеката...иначе много ми харесва как топките се движат плавно по масата без да забавят като тези за 8-ball и 9-ball примерно...
Коментар
-
Мой много близък приятел отвори снукър и билярд клуб преди не много време. Не че е негов, но клуба е само за тези игри - няма дартс, джаги и други простотии, които пречат на хората дето играят. http://www.snooker.trivex.org/Заповядайте! Ако видите червено стило в района, значи и аз съм тамStilo 1.8 16V
Коментар
-
Фен съм...Само че с играта на снукър не се справям много добре ,но виж билярда е друго нещо!Иначе ми е любимец Джон Хигинс! :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Snooker цъкам от много време, но от доста съм предимно фен.Това ми е щекицатаВ София има три места сгодни да пойграеш квалитетен снукър.Клуб СенчъриОлей клуб (много е готино там)Зенобия
Коментар
-
LiGuru написа:В София има три места сгодни да пойграеш квалитетен снукър.Клуб СенчъриОлей клуб (много е готино там)ЗенобияEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ич хабер си немам за какво иде реч,но четейки другите постове,установих,че е сходна или близка с билярда.Аз едно време също бях добра на билярд(и дартс),може би щот работех в билярдна зала и падаше голяма игра,но вече от няколко години не съм пипала щека.Виж за дартс може да си спретнем едно турнирче...и мъжът ми е много вещ в тази игра."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар