Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпочитана марка мобилни телефони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sharp ги няма за съжаление, но имат някои доста интересно модели.
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Аз май имам по-богат опит с телефоните, отколкото с колите Започнах навремето с един BENEFON Делта (една голяма тухла единичка), ама тогава нямаше други - Първия ми GSM апарат беше едно MITSUBISHI МТ35 - примитивен телефон, но за сведение - още работи. Стои захвърлен в едно чекмедже, щото вече не може да се зарежда, но на зарядно работи.- Siemens S25 - един от първите телефони с цветни дисплеи - 4 цвята - червено, зелено, синьо и черно . Перфектен телефон без забележки. Накрая ми го изкупиха в един маггазин за GSMи за толкова, колкото го бях купил.- SONY J5 - ей това беше на жена ми любимия телефон.- SONY ERICSSON T300 - този телефон пък ми беше на мен любимия. 4 години го имах (до преди 1 месец). Като нов батерията му държеше 2 седмици !!!! Не се шегувам. Дори сега все още изкарва 4-5 дена. Преди месец го дадох на брат ми, а той го разменил за един друг Sony Ericsson T630.- SAMSUNG C100 - този си го взех, защото много ми приличаше на SONY J5, но се оказа голямо разочарование. Батерията трябваше да се зарежда всяка вечер. И най-лошото, като почне да пада, не писука, а направо изключва точно когато някой ти звънне...- SAMSUNG A800 - този жена ми го спечели от щанда на MTEL на панаира в Пловдив преди няколко години - все още е с него - като за SAMSUNG се държи добре.- SIEMENS CX65 - добър телефон, добри екстри, малко му е паметта, иначе е супер.- SAGEM MC930 - това е абсолютно дърво откъм функции, но пък държи по 6-7 дена батерията. Нося си го с втория номер.- и хита на сезона - новата придобивка - NOKIA N70 смартфон на добра цена. Накрая реших и аз да видя какви са те тези Нокии, дето много ги хвалят. НИЩО ОСОБЕНО. Спаява го това, че е смартфон и можеш да си качиш всякакви програми, които долу-горе да ти оправят телефона. Не мога да гласувам за нито един, въпреки, че като че ли най-съм доволен от SONY ERICSSON.

Коментар

Go Nokia go!!! 5-парчета нокиа са ми минали през ръцете, имал съм и 4 сименса 1-моторола 1-саджем(първия ми ГСМ) гажето има сега един самсунег, и от тая цялата равносметка освен че се осъзнах колко много телефона съм имал, мога да кажа че само нокиите не съм ги сменил поради дефекти ,а поради желание да имам следващия модел! ааа имал съм и пейджър моторола и мобифон дето даже не го помня и каква марка беше, ама беше много ЯК!Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
          Go Nokia go!!! 5-парчета нокиа са ми минали през ръцете, имал съм и 4 сименса 1-моторола 1-саджем(първия ми ГСМ) гажето има сега един самсунег, и от тая цялата равносметка освен че се осъзнах колко много телефона съм имал, мога да кажа че само нокиите не съм ги сменил поради дефекти ,а поради желание да имам следващия модел! ааа имал съм и пейджър моторола и мобифон дето даже не го помня и каква марка беше, ама беше много ЯК!Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61!
          Вземи си N72 или N73!Много добър е!

Коментар

doofiat написа:
            rustson написа:
            Вземи си N72 или N73!Много добър е!
            Много шарен нещо! Искам по-семпъл!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Най-добрите са на Сони Ериксон Т и Е сериите. Р също, но са прекалено скъпи.Сега съм със сименс сх65, нарочно купен на старо. Перфектен телефон. Новите Сименс - бенк никога няма да си купя.Следващият ми телефон със сигурност ще е Сони Ериксон.За нокия ... за мен е все едно да предпочета мерцедес, без екстри. Висока цена, 0 функионалност.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Съгласен съм относно Нокиите - висока цена и 0 функционалност.Добре, че моята е смартфон, та я нпълних с допълнителни програмки, които горе-долу оправиха нещата. Иначе е бах ти и тъпия телефон. Няма дори повтаряща се аларма за събуждане. Ако вечер забравя да я настроя, отиде ми работата на другия ден...Само който не е ползвал Сони Ериксон, може да твърди че Нокия са "най-добрите" телефони. ОФФ ТОПИК: Един приятел навремето работеше във фирма за продажба на телефони. Разправял ми е как са ги получавали на части Нокиите (за да не плащат мита) и как са ги сглобявали в офиса. Отделно ми е разказвал, че отваря за ремонт 2 уж еднакви Нокии - едната продадена от тях, а другата - купена от другаде - вътре нямали нищо общо. Мерси от такива "най-добри" телефони.Сега ползвам Нокиа, но само я купих САМО защото е смартфон. Иначе бях тръгнал за Сони Ериксон Z610. Но Ноката беше на същите пари...та се изкуших. Не съжалявам де, иначе нямаше да мога да си гледам цели филми на телефона, барабар със субтитрите...

Коментар

rustson написа:
                  Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61!
                  Не ти препоръчвам Е 50 ползвах го месец и нещо постоянно бъгваше и трябваше да го рестартирам,незнам може да е от многото разговори /около 100-150 разговора на ден и зареждане всяка вечер/.За няколко дни бях с 6233/добър телефон/ но батерията се оказа много слаба и го замених за 6300 .Препоръчвам горещо този телефон на феновете на Нокиа добра батерия, компактен добре се държи при описания от мен по- горе брои разговори/поне за сега/.А най- доволен бях от 6230i ползвах го доста време това е невероятенен телефон според мен.

Коментар

ами аз може би бях най-заклетия фен на нокиа преди 2-3 години ...имах един от първите 6110 купени в бг защото беше служебен и ми го взеха като бонус за годината ... цената тогава беше умопомрачителна на тоя телефон ... после бяг на самсунг - стабилен сигнал и красив обаче пълна липса на софтуерна поддръжка.сега вече ползвам моторола а1000 ... но той малко не е съвсем в клас телефони ... тъчскриина му просто няма как да го сравняваш с нормална навигация на друг телефон защото то си е все едно с мишка боравиш ... доволен съм ... батерията на смартфоните с този симбиан не държи повече от 4 дни принципно ... не ползвам и 1/3 от възможносттите на телефона реално ама пусти келешлък ...на родителите си купих мотороли за подарък които имат 2 пъти повече екстри от нокия примерно в техния клас а цената е тройно по-ниска ... нокия взе да пада в очите ми от много време насам ... с непрекъснатото им закъсняване спрямо технологиите ... и излишно високите цени за предлаганата стока ...за мен марката е Сони Ериксън ... не исках п900 по ред причини и може би сгреших но те са почти идентични с а1000 - сони ериксън винаги са напред в екстрите и технологиите спрямо останалите марки ... моторола пускат голяма част от военните си комуникационни шукарии и в сериините си телефони но по-рядко и няма как да ги сложа на една плоскост ... сонитата са най-близо до японските телефони - който е гледал филми за тамошното ниво на техника и предлагани екстри знае че пазара там технологично е 1-2 години напред.
                    : Der Engel ist Viren :

Коментар

Immortal това че няма повтаряща аларма нокиата е голяма изцепка

Коментар

Гласувам за "MOTOROLA"

Коментар

Аз съм с Panasonic: http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/phon...php?gsm_id=123Като гледам, май съм с доста стар телефон! Но пък ми върши чудесна работа. Тая машина обхват не губи. Като бях в Англия, операторът (О2) имаше доста слаб сигнал на острова, където бях!Гласувам за Panasonic, въпреки че го няма в анкетата като марка.
                          Space Star 1.9 DID

Коментар

pr_00f написа:
                            Sharp ги няма за съжаление, но имат някои доста интересно модели.
                            Левия на снимката.Нищо че пише Alcatel OT Com - Това си е чист Sharp MC-G1 Много уместно е да се каже интересен, най-малкото защото се появява преди около 10 години.По това време в Мокиа вълненията сигурно са били предимно около качеството на каучука за бoтуши Въпреки това: Nokia - Forever and ever!
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Сега съм със Siemens M65 (от както излезе като модел) и съм адски доволен като цяло, само той си знае къде какво е преживял...А иначе, като любими SONY J70 и SONY Z7, просто невероятни телефони даже и за наши дни! edit: Забравих да се похваля. И двете SONY-та съм ги имал, като и двата ги знам къде са, J70 е в жената на един бивш колега, а Z7 (все още мой) в един мой френд, като и двата са на 6 и си работат :D

Коментар

bubachko написа:
                                Сега съм със Siemens M65 (от както излезе като модел) и съм адски доволен като цяло, само той си знае къде какво е преживял...А иначе, като любими SONY J70 и SONY Z7, просто невероятни телефони даже и за наши дни!
                                Ето това е ценител. Имаш бира от мен

Коментар

Working...
                                X