Punto SX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпочитана марка мобилни телефони
Collapse
X
-
chuni написа:Punto SX написа:E то бива бива оплюване на Сименса като телефони че чак в анкетата го няма. Айде моля ви се. Аз пък напук имам 2.И да ви кажа честно това плюене по Сименс ми се струва се от хора които никога не са имали тази марка. И за да съм по-ясен направо се получава като плюенето по Фиат от хора дето никога не са сядали във Фиат. Чувал той нейде че Фиата била италианска трошка и край, че и със телефоните на Сименс същата работа.
- справка виж темата на wwweb http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14176 - виж колко много години е включил. А това че не се произвежда Сименс - има BENQ-SIEMENS.
А и мисля вместо LG една възможност за глас ДРУГИ би седяла по добре.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:chuni написа:Punto SX написа:E то бива бива оплюване на Сименса като телефони че чак в анкетата го няма. Айде моля ви се. Аз пък напук имам 2.И да ви кажа честно това плюене по Сименс ми се струва се от хора които никога не са имали тази марка. И за да съм по-ясен направо се получава като плюенето по Фиат от хора дето никога не са сядали във Фиат. Чувал той нейде че Фиата била италианска трошка и край, че и със телефоните на Сименс същата работа.
- справка виж темата на wwweb http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14176 - виж колко много години е включил. А това че не се произвежда Сименс - има BENQ-SIEMENS.
А и мисля вместо LG една възможност за глас ДРУГИ би седяла по добре.
Коментар
-
mentor написа:Моторола C 350 .Сдобих се с него случайно,малко шантаво меню но батерията држи 4-5 дена при 5-6 часа разговори на несец.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
имал съм 1 сименс,1 ериксон,няколко самсунга и 4 нокии.Няма по-корави от нокиите.верно че новите модели са по-крехки и по-бъгави , но така или иначе са най-издържливи поне според мен.А и последно време има доста добри модели на много сносни цени.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Replay написа:mentor написа:Моторола C 350 .Сдобих се с него случайно,малко шантаво меню но батерията држи 4-5 дена при 5-6 часа разговори на несец.с много шантаво меню .Ако използвам само функцията "разговори" ми издържа 1 път цяла седмица .Имал сам от първите мотороли с антенка
След това 2 сименса . Три години ме държа единия - C60 ,добра батерия обаче понякога ти иде да го метнеш под някой Голф или Опел
aa за най-добри марки Нокиа и Моторола
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Nino написа:В момента съм с две "Нокии"!Железни са! Единственият телефон който им съперничи по отношение на батерията е Алкател, имал съм няколко преди.А Сименсите - бях станал като тролей с тях... всеки ден зарежданка!ами държи й по 3 4 дни батеията обаче не го ли вклучи да се зарежда преди да се е самоизкючил,после трябва да се чака 3 часа докато се зареди ,защото неможе да се включи.
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:.... обаче не го ли вклучи да се зарежда преди да се е самоизкючил,после трябва да се чака 3 часа докато се зареди ,защото неможе да се включи.Чак когато му сложа зарядното се включва за разлика от сименсите ,които се пускат ,но изкарват съобщение .П.С имам няколко приятели с тея новите Нокии 1*** и 2*** и са много доволни от батерията >Фаворит е 1100
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Nino написа:В момента съм с две "Нокии"!Железни са! Единственият телефон който им съперничи по отношение на батерията е Алкател, имал съм няколко преди.А Сименсите - бях станал като тролей с тях... всеки ден зарежданка!
Коментар
-
Аз да си кажа чесно, не се впечатлявам от дадена марка! Имал съм Моторола, Сименс, Самсунг, Нокиа, Панасоник и сега съм с Сони Ериксон К800! За мен е важно самия модел телефон какво предлага като функции и издръжливост на батерията! Останал съм доволен от всички телефони, с които съм бил! Но все пак гласувах за Сони Ериксон!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар