Punto SX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпочитана марка мобилни телефони
Collapse
X
-
chuni написа:Punto SX написа:E то бива бива оплюване на Сименса като телефони че чак в анкетата го няма. Айде моля ви се. Аз пък напук имам 2. И да ви кажа честно това плюене по Сименс ми се струва се от хора които никога не са имали тази марка. И за да съм по-ясен направо се получава като плюенето по Фиат от хора дето никога не са сядали във Фиат. Чувал той нейде че Фиата била италианска трошка и край, че и със телефоните на Сименс същата работа.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:chuni написа:Punto SX написа:E то бива бива оплюване на Сименса като телефони че чак в анкетата го няма. Айде моля ви се. Аз пък напук имам 2. И да ви кажа честно това плюене по Сименс ми се струва се от хора които никога не са имали тази марка. И за да съм по-ясен направо се получава като плюенето по Фиат от хора дето никога не са сядали във Фиат. Чувал той нейде че Фиата била италианска трошка и край, че и със телефоните на Сименс същата работа.
Коментар
-
mentor написа:Моторола C 350 .Сдобих се с него случайно,малко шантаво меню но батерията држи 4-5 дена при 5-6 часа разговори на несец.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
имал съм 1 сименс,1 ериксон,няколко самсунга и 4 нокии.Няма по-корави от нокиите.верно че новите модели са по-крехки и по-бъгави , но така или иначе са най-издържливи поне според мен.А и последно време има доста добри модели на много сносни цени.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Replay написа:mentor написа:Моторола C 350 .Сдобих се с него случайно,малко шантаво меню но батерията држи 4-5 дена при 5-6 часа разговори на несец.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Nino написа:В момента съм с две "Нокии"!Железни са! Единственият телефон който им съперничи по отношение на батерията е Алкател, имал съм няколко преди.А Сименсите - бях станал като тролей с тях... всеки ден зарежданка!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:.... обаче не го ли вклучи да се зарежда преди да се е самоизкючил,после трябва да се чака 3 часа докато се зареди ,защото неможе да се включи.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Nino написа:В момента съм с две "Нокии"!Железни са! Единственият телефон който им съперничи по отношение на батерията е Алкател, имал съм няколко преди.А Сименсите - бях станал като тролей с тях... всеки ден зарежданка!
Коментар
-
Аз да си кажа чесно, не се впечатлявам от дадена марка! Имал съм Моторола, Сименс, Самсунг, Нокиа, Панасоник и сега съм с Сони Ериксон К800! За мен е важно самия модел телефон какво предлага като функции и издръжливост на батерията! Останал съм доволен от всички телефони, с които съм бил! Но все пак гласувах за Сони Ериксон!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар