Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпочитана марка мобилни телефони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto SX написа:
    E то бива бива оплюване на Сименса като телефони че чак в анкетата го няма. Айде моля ви се. Аз пък напук имам 2. И да ви кажа честно това плюене по Сименс ми се струва се от хора които никога не са имали тази марка. И за да съм по-ясен направо се получава като плюенето по Фиат от хора дето никога не са сядали във Фиат. Чувал той нейде че Фиата била италианска трошка и край, че и със телефоните на Сименс същата работа.
    Извинявай за Сиеменс не е лоша марка но когато правих анкетата нямаше повече възможни позиций даже и "други" не можах да включа.А пък и мобилни телефони с марка Сименс не се произвежадат от две години ето за справка http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1257

Коментар

chuni написа:
      Punto SX написа:
      E то бива бива оплюване на Сименса като телефони че чак в анкетата го няма. Айде моля ви се. Аз пък напук имам 2. И да ви кажа честно това плюене по Сименс ми се струва се от хора които никога не са имали тази марка. И за да съм по-ясен направо се получава като плюенето по Фиат от хора дето никога не са сядали във Фиат. Чувал той нейде че Фиата била италианска трошка и край, че и със телефоните на Сименс същата работа.
      Извинявай за Сиеменс не е лоша марка но когато правих анкетата нямаше повече възможни позиций даже и "други" не можах да включа.А пък и мобилни телефони с марка Сименс не се произвежадат от две години ето за справка http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1257
      А нема се измъкваш така - справка виж темата на wwweb http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14176 - виж колко много години е включил. А това че не се произвежда Сименс - има BENQ-SIEMENS. А и мисля вместо LG една възможност за глас ДРУГИ би седяла по добре.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
        chuni написа:
        Punto SX написа:
        А нема се измъкваш така - справка виж темата на wwweb http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14176 - виж колко много години е включил. А това че не се произвежда Сименс - има BENQ-SIEMENS. А и мисля вместо LG една възможност за глас ДРУГИ би седяла по добре.
        И аз исках да включа "други" но вече не може да се прави корекция нa анкетата за съжаление !!!

Коментар

Sko написа:
          SonyEricsson намирам за най-изпипани от към удобство за работа, добре подбрани функции и максимални възможности за тяхното използване.
          Още един глас за Sony Ericsson :D !
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

mentor написа:
            Моторола C 350 .Сдобих се с него случайно,малко шантаво меню но батерията држи 4-5 дена при 5-6 часа разговори на несец.
            Предния ми телефон беше същият но немога да кажа същото за батерията издържаше по 2 3 дни максимално,сега съм с сони ериксон и съм много доволен по 1 седмица не го зареждам а говоря много,иначе като марки за мен най добри са нокия и сони ериксон.
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

:D Преди бях за Motorola-та,но от 4 години съм с Nokia,направо "железен"телефон! :D
              FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
              FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

имал съм 1 сименс,1 ериксон,няколко самсунга и 4 нокии.Няма по-корави от нокиите.верно че новите модели са по-крехки и по-бъгави , но така или иначе са най-издържливи поне според мен.А и последно време има доста добри модели на много сносни цени.
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

В момента съм с две "Нокии"!Железни са! Единственият телефон който им съперничи по отношение на батерията е Алкател, имал съм няколко преди.А Сименсите - бях станал като тролей с тях... всеки ден зарежданка!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Replay написа:
                    mentor написа:
                    Моторола C 350 .Сдобих се с него случайно,малко шантаво меню но батерията држи 4-5 дена при 5-6 часа разговори на несец.
                    Предния ми телефон беше същият но немога да кажа същото за батерията издържаше по 2 3 дни максимално,сега съм с сони ериксон и съм много доволен по 1 седмица не го зареждам а говоря много,иначе като марки за мен най добри са нокия и сони ериксон.
                    Motorola L7 с много шантаво меню .Ако използвам само функцията "разговори" ми издържа 1 път цяла седмица .Имал сам от първите мотороли с антенка След това 2 сименса . Три години ме държа единия - C60 ,добра батерия обаче понякога ти иде да го метнеш под някой Голф или Опел aa за най-добри марки Нокиа и Моторола
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Nino написа:
                      В момента съм с две "Нокии"!Железни са! Единственият телефон който им съперничи по отношение на батерията е Алкател, имал съм няколко преди.А Сименсите - бях станал като тролей с тях... всеки ден зарежданка!
                      По отношение на батериите сони ериксон също им правят голяма конкуренция и не съдя за това само по моя телефон,а за алкател незнам приятелката ми има алкател от тези по новите с цветен дисплей ами държи й по 3 4 дни батеията обаче не го ли вклучи да се зарежда преди да се е самоизкючил,после трябва да се чака 3 часа докато се зареди ,защото неможе да се включи.
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                      I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                        .... обаче не го ли вклучи да се зарежда преди да се е самоизкючил,после трябва да се чака 3 часа докато се зареди ,защото неможе да се включи.
                        при моторолата е подобно .Ако падне до край няма включване ,ако има малко - светва клавиатурата Чак когато му сложа зарядното се включва за разлика от сименсите ,които се пускат ,но изкарват съобщение .П.С имам няколко приятели с тея новите Нокии 1*** и 2*** и са много доволни от батерията >Фаворит е 1100
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          П.С имам няколко приятели с тея новите Нокии 1*** и 2*** и са много доволни от батерията >Фаворит е 1100
                          То пък 1100 ( около 100 лева) на функции бие рибата

Коментар

Sony Erycsson K 800
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

Nino написа:
                              С два сименса съм МЕ45 (старият-вече "пенсионер") и S65.Доволен съм и от двата.А зареждане всеки ден със S65,но само когато на ден говоря над час и половина може и два,и то обикновено единият разговор трае час.Повече от час просто неможе да трае един разговор,оператора го прекъсва автоматично(защита някаква),после си набирам пак.А телефончето вече е на 2 годинки.

Коментар

Аз да си кажа чесно, не се впечатлявам от дадена марка! Имал съм Моторола, Сименс, Самсунг, Нокиа, Панасоник и сега съм с Сони Ериксон К800! За мен е важно самия модел телефон какво предлага като функции и издръжливост на батерията! Останал съм доволен от всички телефони, с които съм бил! Но все пак гласувах за Сони Ериксон!
                                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Working...
                                X