Понеже е такъв ден, и не виждам да има друга тема, а пък с моя чепат характер съм влизал с хора от форума в конфликтни ситуаций, ги моля за прошка. Да извиняват ако съм ги засегнал. Никога не съм целял да засегна някой, просто характера си ми е такъв. Винаги да съм "на контра". Да ме извиняват колегите ако има нещо.П.С. Това се отнася най много за Киро и за Нино
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ден за прощаване ...
Collapse
X
-
Нека ме прощават всички, които волно или неволно съм засегнал. Колега The_Wicker_Man - нали в спора се ражда истината - никога нищо лично!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiler_4o написа:Прощавайте пловдивчани, че не се обадих след като казах, че ще... (когато идвах преди време)...прощавай Evita, че те накарах да се ръбиш цял ден на спортните седалки без причина...и прощавайте всички за всичко което съм направил ...SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Тука се заформи интрига!Нищо не сме "правили" Там е работата! За справки по проблемната тема тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...390&highlight=SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар