Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ден за прощаване ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ден за прощаване ...

Понеже е такъв ден, и не виждам да има друга тема, а пък с моя чепат характер съм влизал с хора от форума в конфликтни ситуаций, ги моля за прошка. Да извиняват ако съм ги засегнал. Никога не съм целял да засегна някой, просто характера си ми е такъв. Винаги да съм "на контра". Да ме извиняват колегите ако има нещо.П.С. Това се отнася най много за Киро и за Нино

ако съм убидил някой с нещо моля го за прошка.

Коментар

Също, всички които съм засегнал им се извинявам и им искам прошка! Хм, това важи наполовина за някои изявени писатели в последно време в раздела "Хайде да си премерим..... / не знам какво да напиша.. пишките или конете/"!!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

И аз

Нека всеки който съм обидил с нрщо нркс ми прости
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Прощавайте и мен...хора сме-грешим...и трябва да си прощаваме.
          N.Y. State of Mind

Коментар

Прощавайте пловдивчани, че не се обадих след като казах, че ще... (когато идвах преди време)...прощавай Evita, че те накарах да се ръбиш цял ден на спортните седалки без причина...и прощавайте всички за всичко което съм направил ...

Коментар

Искам прошка и прощавам на всички ви.От утре почваме ново броене чак до догодина

Коментар

Нека ме прощават всички, които волно или неволно съм засегнал. Колега The_Wicker_Man - нали в спора се ражда истината - никога нищо лично!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiler_4o написа:
                  Прощавайте пловдивчани, че не се обадих след като казах, че ще... (когато идвах преди време)...прощавай Evita, че те накарах да се ръбиш цял ден на спортните седалки без причина...и прощавайте всички за всичко което съм направил ...
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

kiler_4o написа:
                    прощавай Evita, че те накарах да се ръбиш цял ден на спортните седалки без причина......
                    Кво сте правили бе
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

аз малко със закъснение да поискам прошка от всички, но всъщност не е важно кога се иска, а дали се иска, нали?P.S.: EVITA ?!?!?!?!??!?!?!

Коментар

И аз да помоля за прошка, ако съм обидил някой Човешко е да се греши.
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Тука се заформи интрига!Нищо не сме "правили" Там е работата! За справки по проблемната тема тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...390&highlight=
                          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                          X