Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да се занимава с кухненски мебели?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да се занимава с кухненски мебели?

Трябва да си купя кухняОбаче не от някой от големите магазини, защото там работят в големи обеми и всичко е стандартноТрябва ми по-малка фирма или цех, защото има нещо специфично при менА на големите фирми не им се занимаваАко някой се занимава с нещо такова, или има познат, или е бил клиент на подобна фирма ще ми е от ползаМерси
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

И аз се лепвам към тази тема със същата питанка?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Останах много доволен от Нов дом в Технополис. Кухнята е италианска, на Коломбини и имат огромен набор от модули, с които могат да решат всякакви нестандартни конфигурации. Е, и цената е италианска, но.... нали сме им фенове :D

Коментар

Stilo написа:
        Останах много доволен от Нов дом в Технополис. Кухнята е италианска, на Коломбини и имат огромен набор от модули, с които могат да решат всякакви нестандартни конфигурации. Е, и цената е италианска, но.... нали сме им фенове :D
        знам гиобаче това с модулите не решава моя проблем :D

Коментар

ееее, кухнята да не ти е кръгла

Коментар

Stilo написа:
            ееее, кухнята да не ти е кръгла
            ами неедин от горните редове е излят от бетон при строежа на блокасамо вратичките са дървении трябва да се "облече" със същия материал като самата кухня

Коментар

За кухня по поръчка иде реч, не за готови такива.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ползвал съм услугите за подобни проекти един мебелист Краси: 088-77-31-848 Въпроса вече опира до материал.

Коментар

Stilo написа:
                  Ползвал съм услугите за подобни проекти един мебелист Краси: 088-77-31-848 Въпроса вече опира до материал.
                  ето това е нещо :D мерсигоре-долу с какво точно се занимава?

Коментар

прави и си продава мебелите :D

Коментар

мебели

може да ти дам телефони за фирми правещи по поръчка но за какви пари по ефтино или по скъпо и от плоскости или от масив бук, дъб ,чам от това зависят цените занимавал съм се 7 години с това но сега живея в София и няма каде да се правят а педи бях във Велинград а там майстори колкото щеш
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Мога да ти препоръчам една фирма. Правят мебелите в родното място на ключаря, и ги продават тук.Цените са им идеални - качеството - отлично. Единствено ще трябва след всяка поръчка да чакаш по месец.Фирмичката се намира на ул. Деян Белишки №2. Доста често съм ходил там, кухнята ми цялата е от там.На кръстовището като си, улицата не излиза на кръстовището, а трябва да минеш покрай един компютърен магазин и веднага след него е. Бая забутано. Ще останеш доволен!
                        Прикачени файлове
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз ще похваля АЙКО - много добри и точни. Поръчах си спалня, столове и секция оттях. Бях включил и монтаж и всичко това се осъществи в неделя (почивен за много магазини). Момчетата бачкат много добре. При отварянето на пакетите със секцията се устаниви дефект на две от плоскостите. 3 дни след това всичко бе подменено и монтирано.

Коментар

GTipo написа:
                            Мога да ти препоръчам една фирма. Правят мебелите в родното място на ключаря, и ги продават тук.Цените са им идеални - качеството - отлично. Единствено ще трябва след всяка поръчка да чакаш по месец.Фирмичката се намира на ул. Деян Белишки №2. Доста често съм ходил там, кухнята ми цялата е от там.На кръстовището като си, улицата не излиза на кръстовището, а трябва да минеш покрай един компютърен магазин и веднага след него е. Бая забутано. Ще останеш доволен!
                            Този блок е точно срещу читалище Димитър Динев което е точно до кръстовището на бул. Гоце Делчев и ул. Сребърна . Минавам покрай този магазин всеки ден и веднъж съм гледал матраци. Наистина бяха на ниска цена и хубави. Не съм си представял, че правят мебели. И на мен ще ми трябват скоро. Някой ако не може да се ориетира за магазина да пита от квартала съм ще гму помогна да го намери.
                            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                            Совалката средно на LPG
                            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

От 5 години произвеждам мебели.Ако някой има нещо,всичко правя.

Коментар

Working...
                              X