Трябва да си купя кухняОбаче не от някой от големите магазини, защото там работят в големи обеми и всичко е стандартноТрябва ми по-малка фирма или цех, защото има нещо специфично при менА на големите фирми не им се занимаваАко някой се занимава с нещо такова, или има познат, или е бил клиент на подобна фирма ще ми е от ползаМерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да се занимава с кухненски мебели?
Collapse
X
-
Stilo написа:Останах много доволен от Нов дом в Технополис. Кухнята е италианска, на Коломбини и имат огромен набор от модули, с които могат да решат всякакви нестандартни конфигурации. Е, и цената е италианска, но.... нали сме им фенове :D
Коментар
-
мебели
може да ти дам телефони за фирми правещи по поръчка но за какви пари по ефтино или по скъпо и от плоскости или от масив бук, дъб ,чам от това зависят цените занимавал съм се 7 години с това но сега живея в София и няма каде да се правят а педи бях във Велинград а там майстори колкото щеш
Коментар
-
Мога да ти препоръчам една фирма. Правят мебелите в родното място на ключаря, и ги продават тук.Цените са им идеални - качеството - отлично. Единствено ще трябва след всяка поръчка да чакаш по месец.Фирмичката се намира на ул. Деян Белишки №2. Доста често съм ходил там, кухнята ми цялата е от там.На кръстовището като си, улицата не излиза на кръстовището, а трябва да минеш покрай един компютърен магазин и веднага след него е. Бая забутано. Ще останеш доволен!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз ще похваля АЙКО - много добри и точни. Поръчах си спалня, столове и секция оттях. Бях включил и монтаж и всичко това се осъществи в неделя (почивен за много магазини). Момчетата бачкат много добре. При отварянето на пакетите със секцията се устаниви дефект на две от плоскостите. 3 дни след това всичко бе подменено и монтирано.
Коментар
-
GTipo написа:Мога да ти препоръчам една фирма. Правят мебелите в родното място на ключаря, и ги продават тук.Цените са им идеални - качеството - отлично. Единствено ще трябва след всяка поръчка да чакаш по месец.Фирмичката се намира на ул. Деян Белишки №2. Доста често съм ходил там, кухнята ми цялата е от там.На кръстовището като си, улицата не излиза на кръстовището, а трябва да минеш покрай един компютърен магазин и веднага след него е. Бая забутано. Ще останеш доволен!
Коментар
-
sasco
Реклама
Collapse
Коментар