Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Здравейте любители на италиянските машини.Карам LANCIA DEDRA и FIAT UNO.Ето и моя проблем : Когато си купих Фиата не го прехвърлих на мое име защото имаше от новите номера и риших да направя това на по-късен етап.След 3 месеца исках да го продам.Отидох в КАТ за да прехвърля собствеността на мое име.На каналите ми казаха че колата има проблем с номера на шасито.Задържаха ми колата и я пратиха в РПУ-то.Запечатиха го и го оставиха за експертиза.И така цяла година.Изпратиха ми от прокуратурата постановление че мога да си взема колата обратно.Отново отидох в КАТ за да си прехвърля колата.Там категорично ми отказаха и ми казаха че немога да го прехвърля на мое име.Моля помогнете незнам какво да правя.Как да постъпя.Благодаря предварително.

Re: КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Намери си адвокат. Не се майтапя. Поне се консултирай с такъв. Мисля, че и във форума има хора които се занимават с право.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

Аз също съм мислил за това но никога не съм се занимавал с такива работи и незнам към кого да се обърна.За това се реших да споделя тук проблема си.Ако има някой във форума юрист или човек имал подобен проблем моля дайте съвет или координати за връзка.

Коментар

Re: КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

rumpenshtilken написа:
        .........Там категорично ми отказаха и ми казаха че немога да го прехвърля на мое име.........
        Е поне не ти ли казаха защо? След като са ти я върнали от прокуратурата с постановление какво пише в него? Дай малко инфо бре човек... ти викаш помогнете, пък не си седнал да напишеш подробно нещата. А иначе ако просто питаш дали тук няма някой с връзки в КАТ... т’вааа... е друга тема.
        Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
        --- в сърцето завинаги... ---
        Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Във въпросното постановление пише,че е имало интервенция върху номера на рамата.Имало удебеление някаква планка.Водило се разследване срещу неизвестен извършител.И задължават районното да ми върнат колата.И нещата приключват до там.Един омагьосан кръг.Ужас.А що се отнася до КАТ ( ако някога ти се е налагало да се занимаваш с КАТ-Дървеница - просто лудница никой нищо не ти обяснява аз не съм от тези които си малчат и даже ме заплаши висшият чиновник с който си говорихме в последствие на високи децибели ) там е като в казармата казват ти и нищо не ти обясняват....абе шапкари.А все пак ако има някой във форума който би могъл да удари сериозно рамо в КАТ и да помогне няма да има само "мерси".Проблема ми е сериозен наистина.Даже мисля тия дни пак да ходя до там и да търся пред КАТ небезизвестата "леля Мими" "данче" "цура" или как и там беше името и да търся съдействие.

Коментар

Working...
          X