Марк Твен е казал: "Няма нищо по лесно от това да се откажат цигарите, аз съм го правил хиляди пъти"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ура! Не пуша вече!
Collapse
X
-
Humppa
Не пуша от почти година. Най-лесното нещо на света е да откажеш цигарите! Просто трябва НАИСТИНА да го поискаш.А пушенето е най-тъпото нещо!
Коментар
-
Книгата на Алан Кар наистина може да помогне на човек, който иска да откаже цигарите. Не че в нея има някакви невероятни тайни или вълшебни рецепти. Но може значително да промени разбирането и отношението към проблема. Стига човек наистина да има желание и да не пристъпва с предубеждение и активна опозиция по въпроса.Да използвам случая да кажа, че вече станаха повече от 8 години откакто не пуша - цигарите никак, ама никак, не ми липсват. Даже напротив - понякога като сме седнали някъде на маса и някой ме очади ми става много неприятно (да не използвам друга дума). В съчетание с нормализирането на теглото през последните години - в такава форма не си спомням да съм бил докато пушех (макар и доста по-млад на години)! :D По този повод да кажа още, че ако човек се мобилизира и съчетае отказването на цигарите с подходящ хранителен режим и физическа активност, резултатът може да бъде невероятен. За veselin10: ти само си намери мотива и поискай - помощ ще получиш!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Не пуша от 27 април 2011г. Пушил съм 28 години като последните няколко по 2 кутии на ден.Казах си че след Великден 2011г. спирам да пуша и спрях.Никога през последните четири години не ми се е пушело и не ме е дразнело че около мен се пуши.Съпругата ми пуши,дъщеря ми пуши сина пробва около година и сам реши че няма смисъл.Според мен ако решиш да спреш цигарите наистина няма нищо по лесно от това,всичко друго е оправдание .Цигарите се спират отраз а не днес пуша малко а утре още по малко.Успех на всички бъдещи непушачи.Аз съм се отървал от този порок.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
mnpenchev
Добре дошъл в клуба, аз съм там от 19.11.2012г. Качих 25 кила но на кой му пука, важното е да сме здрави.
Коментар
-
mnpenchev написа:Добре дошъл в клуба, аз съм там от 19.11.2012г. Качих 25 кила но на кой му пука, важното е да сме здрави.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
За 10на дена от както не пуша, кантара промени показанията от 71 на 73кг. Висок съм 182. Противно на очакванията не съм заповнал да се тъпча с храна. Даже обратното - почнах да рупам предимно салати + ябълки, моркови и т.н.Реално аз няма да се разсърдя на едни 5 до 10кг от горе. При условие, че всеки ден ходя минумум по 5-6км и регулярно всяка седмица спортувам редовно от 7-8 месеца назад, а и никога не съм имал проблем с метаболизма. Ще поживеем и ще видимФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:За 10на дена от както не пуша, кантара промени показанията от 71 на 73кг. Висок съм 182. Противно на очакванията не съм заповнал да се тъпча с храна. Даже обратното - почнах да рупам предимно салати + ябълки, моркови и т.н.Реално аз няма да се разсърдя на едни 5 до 10кг от горе. При условие, че всеки ден ходя минумум по 5-6км и регулярно всяка седмица спортувам редовно от 7-8 месеца назад, а и никога не съм имал проблем с метаболизма. Ще поживеем и ще видимAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Kay_ написа:За 10на дена от както не пуша, кантара промени показанията от 71 на 73кг. Висок съм 182. Противно на очакванията не съм заповнал да се тъпча с храна. Даже обратното - почнах да рупам предимно салати + ябълки, моркови и т.н.Реално аз няма да се разсърдя на едни 5 до 10кг от горе. При условие, че всеки ден ходя минумум по 5-6км и регулярно всяка седмица спортувам редовно от 7-8 месеца назад, а и никога не съм имал проблем с метаболизма. Ще поживеем и ще видимФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Никога не съм пушил, дори не съм палил, но не мога да кажа същото за пиенето . От една седмица си правя социален експеримент и не съм близвал грам алкохол, дори и бира. И се чувствам много по-добре! Дори свалих половин килограм - ей така, на майтап, само като се отказах от мезетата, които вървят с редовните 100-ина гр. ракия почти всяка вечер.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар