Не пуша от 82-ра. Скоро не съм си смятал икономията от цигари, по едно време възлизаше на един доста наточен пасат, който си подарих на времето, покарах го и като ми бактиса го разкарах, сега се смятат и доста сложно поради непрекъснато променящата се цена. Но ако пушех, веднага бих ги отрязал тия дето постоянно водят пушачите за носа с непрекъснато поскъпващите цени на цигарите, просто ги спираш и среден пръст на веригата от печелещи от слабохарактерните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ура! Не пуша вече!
Collapse
X
-
И аз ги спирам - не съм пушила от седмица. Преди това пушех доста малко - по две-три цигари на ден. Но си има отражение - липса на концентрация и отнесеност, абе, половин човек си.Сега се чувствам много добре - дишам много леко, а на килограмите не влияе.Наистина, като ти излезе проблем, си мислиш как да запалиш, съгласна съм, но според мен е добре да не си казваш, йок, повече никога. Напротив, като ти се припуши, палиш и като видиш колко е гадно, разбираш, че си взел правилното решение.We will either find a way, or make one!
Коментар
-
Спирал съм ги няколко пъти - 1 седмица, 1 месец, 3 месеца, 6 месеца, последният път за година не пуших, ама все ги почвам наново ))Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
13 години пуших, не по много, но редовно. Можех и с 5 цигари на ден, но просто бях пристрастена. Вече 7 години и 3 месеца съм свободна, въобще не ми се допушва. Ужасно добре се чувствам. Радвам се да разбера, че все повече хора имат желание и воля да се откажат от този смръдлив и вреден навик. Успех на всички! Струва си!
Коментар
-
Трети път ги отказвам - този път повече от 2 години... НО... само като чета тая тема и ми се допушва!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пушенето го започнах като ученик...7-8 клас и го приключих в началните курсове на унивеситета.Една зима се разболях,не пушх две седмици и това беше с цигарите-повече не ми се е и пушило.Сега си позволявам по някоя пура...ама само по специални поводи...а такива има рядко.Пушенето може да е и за удоволствие.Като стане навик,вече е лошо.
Коментар
-
veselin10 написа:Чета, искам да ги спра, спирал съм ги за макс. 6 месеца и пак съм ги почвал и сега ми се пуши. Уж съм човек с воля, ама не мога да ги спра... Няква помощ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
veselin10 написа:Чета, искам да ги спра, спирал съм ги за макс. 6 месеца и пак съм ги почвал и сега ми се пуши. Уж съм човек с воля, ама не мога да ги спра... Няква помощ?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Аз пък си мисля, че ключа е дали наистина искаш или просто знаеш, че е добре да ги спреш. Аз пуших доста от рано, допреди 5-6 години. Тогава един ден като ми бяха свършили цигарите и се канех да ида до магазина, казах си, че май вече не ми се пуши. Просто не отидох до магазина и вече не знам колко години не пафкам, нямам и желание. Пуша по половин/една кутия на година само при някакви поводи като се изкуша на някой запой, но от сутринта повече не се сещам. Ако имам желание да пуша, не бих се въздържал- живота е да си доставяме удоволствия. Така че просто си решете дали наистина не ви се пуши и край, няма подготовки, няма помощни средства, няма мислене.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Скоро станаха 9 години откак ги спрях. Моя съвет е да не го правиш рязко. При мен това доведе до стомашни проблеми, които ще си нося занапред. Просто никотина може и да е вреден, но някои неща подпомага и като го спреш рязко организма прави бели. Поне няколко месеца намаляй и като си под 3-4 цигари дневно - тогава спирай окончателно.И въпреки, че минаха 9 години още от време на време казвам на жената ’Ще ги направят един ден цигарите евтини и полезни и ще видиш тогава какво пушене ще падне’
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар