Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

разкодиране на касетофон на фиат стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

разкодиране на касетофон на фиат стило

ако някои има идея как се разкодира ще съм благодарен, когато го включа изписва no can networkотброява 5 секунди и остава така, през тези 5 секунди не реагира каквото и да натисна, ако някои има представа как да го пусна или сервиз кадето да го разкодират ще съм много благодарен

има програмка, която генерира кода.Не ми е на тоя компютър, за да ти я пратя.Остави мейл и довечера ще я имаш.

Коментар

Stilo написа:
      има програмка, която генерира кода.Не ми е на тоя компютър, за да ти я пратя.Остави мейл и довечера ще я имаш.
      А за CD-то става ли? Би трябвало де.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

cvetomir_ivan@abv.bg

Коментар

Пуснах ти я на мейла.Стояне, предполагам че става и за CD-то.Дай и твоя мейл на лично ако искаш.

Коментар

Благодаря, ще го пробвам! :D
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

А при мен CD -то работи ,но радиото не може да запаметява станциите...някаква идея?!?

Коментар

натискаш за по-дълго бутона (цифрата) на която искаш да запаметиш станцията.Успех.

Коментар

така и неуспях да сваля радиото

Коментар

как го правиш!Вземаш куки за плетене на вълнени чопари от баба ти (Ф 3-4 мм) и с една чаша (дъното към дланта ти) натискаш здраво. Ама много здраво. Поне аз така успях.

Коментар

milka_peeva написа:
                      А при мен CD -то работи ,но радиото не може да запаметява станциите...някаква идея?!?
                      Честит първи пост! :D
                      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Благодаря...но с натискане на бутоните не става,проблема е друг и майстора не можа да го поправи...ще си слушам само CD-то май

Коментар

milka_peeva написа:
                          Малко повече инфо за автомобила и свирката няма да са излишни.Ако е монтирана допълнително, много е възможно да не е свързана правилно. Насочващ въпрос: ако имаш потребителски настройки по CD плейъра (например тонкорекции), губи ли и тях (освен настройките на радиото)?Ако да - майсторът да погледне в читанката и да провери начина на свързване (и в частност плюса през контакт).Между другото, доколкото си спомням, писано е на тази тема във форума, потърси.
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

milka_peeva написа:
                            Благодаря...но с натискане на бутоните не става,проблема е друг и майстора не можа да го поправи...ще си слушам само CD-то май
                            Към документацията на колата имам и книжката за експлоатация на радиото. Ако ти е оригиналното, мога да прочета утре какво пише вътре, макар че е на немски.Само потвърди дали ти е необходимо - мога да снимам страниците и да ти ги пратя по пощата.

Коментар

Аз също имам книжка за експлоатацията на радиото но това не ми помага.А иначе в началото си работеше.Да не би нещо с антената?Да няма вразка ли незнам пък и не разбирам а по отношение на някакви корекции само едно стъпало но проблема е преди това.благодаря ще се ровя пак

Коментар

Working...
                              X