Специално за Варна съм с добри впечатления от шофьорите, както и за тези в Бургас. Преди десетина години в Хасково обаче бях забелязал, че е много модерно да се кара на заден ход! Дълго време наблюдавах шофьорите и доста се забавлявах! В София... може би има леко подобрение от страна на шофьорите и влошаване откъм пешеходци. Някак, като, че ли ежедневните задръствания, които само преди 3 години ги нямаше малко ни промениха и по-точно усмириха! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За културата на пешаците и некои шофьори
Collapse
X
-
Колега тrustworthy няма проблеми,просто изказах мнението си. Като казах че съм от тези които са дошли във Варна нямах предвид, че съм от село :Dооо късно погледнах подписа ти.Искам като твоята кола!!!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
bubachko
phoenix написа:малко и другия път Варненци, да се явите на срещата на морска гара да пием по една бира, че бяхме само 2-3 Фиата, и то ако не бяхме 2-те Темпри......, май само едно Пунто имаше от нашата партия.
Коментар
-
За мен Варна няма проблем с малко и тесни улици, а с липсата на елементарна култура на паркиране. Целта е да се спре на 3 милиметра от офиса и без да се стъпва на улицата директно да се стъпи вътре. Ако се разкарат спрелите коли ще си има място за всичко и всички. Аз съм виждал наглец който набива спирачки и спира с поднасяне на диагонал за да иде да си купи вестник с бавна горда тежка крачка.Имаше един лаф за лудия и баницата. Пускат 20 човека от общината с листчета и химикалчета, закотвят 10 ченгета на ключови светофари и за 20 дена всичко ще е тип топ. Сопа, сопа ни трябва на нас. Сопа или морков, това ни движи.Пунто SX 55 '95 Метан
Коментар
-
само ще кажа,че повечето от водачите нямат култура на пътя както и повечето от пешеходците... всеки прави каквото си иска и после като стане нещо се почва с умуването всеки един от нас трябва да промени манталитета си на пътя там никой не е застрахован казвам това с оглед на това,че от икономията на 1л. бензин примерно за деня (в изчакване на колите с предимство) това упражнение може да коства нечии живот,а не мисля,че един човешки живот струва 1.50.. такаче нека всички се замислим какво ни е поведението на пътя и като пешеходци и като водачи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар