Без да ми поиска нито лев, колегата Source ми изпрати по Еконт един касетофон, какъвто търсех тук е продължение на два месеца: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12255Получавах предложения от 30-40лв. за работещи и 15-25 за неработещи касетофони... Миро (Source) просто реши да ми подари своят неработещ касетофон, който не му върши работа. Остана да си платя само 4.50 за доставка. Голяма благодарност от мен, както и почерпка стига да го мерна някой ден тоз човек! Постъпката на Миро би трябвало да е пример за колегиално отношение!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има и такива хора... Благодарност към Source!
Collapse
X
-
е тва не трябваше да го пускаш така! сега ша земат да разбиват и колите с оригинални касетофони за да видят дали от доло няма ЦД, по добре ги махни тези снимки, докато не са ги видели и джамбазите.Иначе идеята е одавна използвана и за сега работи безотказно!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:е тва не трябваше да го пускаш така! сега ша земат да разбиват и колите с оригинални касетофони за да видят дали от доло няма ЦД, по добре ги махни тези снимки, докато не са ги видели и джамбазите.Иначе идеята е одавна използвана и за сега работи безотказно!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Slavi_Lancia написа:е тва не трябваше да го пускаш така! сега ша земат да разбиват и колите с оригинални касетофони за да видят дали от доло няма ЦД, по добре ги махни тези снимки, докато не са ги видели и джамбазите.Иначе идеята е одавна използвана и за сега работи безотказно!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Аз, несъм ви го казал с лош умисъл! А и не е нужно да се ровят в интернет за да го разберат. Щом тая тактика стане масова...... те няма начин да не разберат! затова предложих да вземете мерките още от сега.Каква таина е това щом всички ще я знаят.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар