Хайде колеги, развихрете се
. Мисля края на пролетта началото на лятото да си взема кола и за мене (тази от подписа ми съм я подарил на жената, не че не я търкалям, но....нейна си е). Обаче искам да е нещо по-проходимо. Нямам предвид да ходя по баирите, но примерно да мога да карам по нормален черен път. Пунтото може ама с много внимание, а искам с жената да можем да ходим по полянки разни. Дзверя се в баничарките - откак седнах в една такава просто се влюбих. Обаче ниски! Не са много по-високи от пунтото. Гледаш я навирена баничарката ама предната броня ниско. Като си гледам бюджета и строгия поглед на жена ми засега се класирам за Опел Фронтера Спорт (тез двувратките) или Сузуки Витара, или евентуааааално някоя Фероза. Малко размисли. Искам колата да става и за града. В това отношение Фронтерата е на границата на поносимостта ми откъм размери. Друго дето искам е като се разминавам с коли да не ме отвяват. Пунтото горкото направо се лашка, вчера ме задминава един рейс и имах чувството че ще ме засмуче под себе си. Тука Фронтерата сякаш ще е по-добре от Витарата. Искам и да ми останат бъбреци, и тука май пак Фронтерата води.Все пак още не искам да изхвърлям възможността за някой лек автомобил. Та какви са ви впечатленията? Дали ще се намери някоя кола дето да ми свърши работа, защото колкото и да се кефя на Фронтерата си мисля че ще е доста голям бирник.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар