Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нещо по-проходимо...но какво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Candid написа:
    аз рекох да питам вие ме взехте на подбив...
    Никой не те е взел на подбив... самият аз отдавна мисля за нещо такова! И "Съчмата" е на 100% прав!!! Проблема е , че малко пари даваш за това нещо.На пазара Фронтерата е почти най-евтина в момента, но си вземаш таралеж в гащите.Имаме служебна такава/купена чисто нова/ 99г, 2.2 бензин и те уверявам, че поддръжката и много скъпа и се троши доста.Двигателя е супер, никакви проблеми с него, но за окачването не бих казал.От КИА нямам никакви впечетления, ако SVEN говори за "СПОРТИДЖ", не съм чувал добри неща за нея.Погледни за Ленд Ровър, Нисан Терано и някои Паджеро.Но и при тях важи правилото.. "колкото е по-евтина при покупката, толкова изваждането после е по-голямо!Все-пак трябва да си доста наясно за какво ти трябва този автомобил.Успех!!! ПП...Фиат Панда 2000 забравихме!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Твоята кола е Citroen! Аз преди Типото имах една ситронка... голяма работа е! Такава мека возия няма нито една кола от средния клас... а като идеш по чукарите и баирите, дърпаш лостчето и колата се вдига... минаваш през всички видове трапове и дупки и канавки... А да не говориме зимно време ако е натрупал снега.... Сега някои ще скочат с/у мен ама сорри, ситроена си ми е първата любоФФФ.
      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
      --- в сърцето завинаги... ---
      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Сандето чакай чакай сега. Ама и аз искам Ситроен по принцип. Много се кефя на Берлинго, но (!) ми се струва ниска отпред. Искаш да кажеш че и Берлингото го има това с дърпането на лостчето и се вдига?
        Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Candid написа:
          Сандето чакай чакай сега. Ама и аз искам Ситроен по принцип. Много се кефя на Берлинго, но (!) ми се струва ниска отпред. Искаш да кажеш че и Берлингото го има това с дърпането на лостчето и се вдига?
          Тц баничарките нямат хидравлика в окачването... както и най-ниския клас (AX)... също и по-новите модели нямат (откакто Пежо купиха Ситроен ). Но ако си вземеш една Ксантия... те имат това чудесно нещо, пък и има модели Ксантия от 93г (най-евтините) до 98-2000 (по-скъпите). Аз лично ако имах парите веднага бих си купил една Ксантия Активия ’96г...
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

еееее, таман се наточих аз искам така по тумбесто да е, по джипесто, да го кажа така (ае влезнах в бисерите). Нищо против Ксантията ама си е лек автомобил.
            Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Working...
            X