Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бул. Фр. Нансен - Писта за Ф1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бул. Фр. Нансен - Писта за Ф1

Не знам дали скоро някой е минавал от там, ама вчера ми направи впечатление, че отсечката от Л.Каравелов до ръкавчето което извежда на бул В. Левски е изчистено от паркирали коли. Иначе там всичките бяха паркирали косо и много затрудняваше движението. Вчера се зачудих защо токова бързо минах и като върнах мислено нещатата назад и се видя защо. Само какво голямо значение има дали са 1 или 2 ленти. Ако успеят и Васил Левски да изчистят от дясната страна посока към графа .. сигурно наистина тая отсечка ще стане за формула 1.

по бук. Васил Левски има много шахти - не става баш за Ф1
    Audi 1.8S златен талон

Коментар

А ако изчистят и бул. Черни връх, посока Околовръстното, от дясната страна, разстоянието от НДК до Околовръстното ще се взима за 5-10 мин.Колко много улици са задръстени именно заради неправилно паркиране в дясно или на самото платно?!Тия паяци не могат да им стигнат дори и денонощно да вдигат и да чистят неправилно паркиралите.Трябва да има глоби, както е в някой по-малки градове - спреш неправилно - снимка - фиш и другия път не спираш там.А с тия камери и гледанки по центъра са ми направо смешни - всеки ден гледам как се минава на червено, точно там, където се следи с камери. Глоби за тях няма. И каква е ползата от камерите?!

Коментар

doofiat написа:
        А ако изчистят и бул. Черни връх, посока Околовръстното, от дясната страна, разстоянието от НДК до Околовръстното ще се взима за 5-10 мин.Колко много улици са задръстени именно заради неправилно паркиране в дясно или на самото платно?!Тия паяци не могат да им стигнат дори и денонощно да вдигат и да чистят неправилно паркиралите.Трябва да има глоби, както е в някой по-малки градове - спреш неправилно - снимка - фиш и другия път не спираш там.А с тия камери и гледанки по центъра са ми направо смешни - всеки ден гледам как се минава на червено, точно там, където се следи с камери. Глоби за тях няма. И каква е ползата от камерите?!
        Заплатите на десетината чичковци дет’ се блещят в екраните, гледат засуканите пешеходки и се чешат по мадурите.Това е ползата!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
          doofiat написа:
          Заплатите на десетината чичковци дет’ се блещят в екраните, гледат засуканите пешеходки и се чешат по мадурите.Това е ползата!
          Някъде по ТВ гледах как един с фуражка обесняваше, че от както сложили камерите и престъпността в тези райони спаднала до 0%. За глобите каза, че имало толкова много нарушения заснети, че не смогвали да ги обработят и затова броят на глобените бил малък.
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Nino написа:
            doofiat написа:
            Да бяха сложи камерите вградени в пешеходните пътеки - барем гащите да гледат.

Коментар

Nino написа:
              Никой не гледа! Системата е автоматизирана и като има нарушение прави снимка. След това снимките се разглеждат и понякога и видео материала ако има колебание.
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз до колкото знам от едва 2-3 седмици са вързани камерите от центъра с КАТ и едва сега ще почват да гледат за нарушения по ЗДвП. Иначе че вършат работа - вършат. Преди в района на военния клуб имаше яко тумби джебчий сега ги няма. Поне тях

Коментар

Working...
                X