Не знам дали скоро някой е минавал от там, ама вчера ми направи впечатление, че отсечката от Л.Каравелов до ръкавчето което извежда на бул В. Левски е изчистено от паркирали коли. Иначе там всичките бяха паркирали косо и много затрудняваше движението. Вчера се зачудих защо токова бързо минах и като върнах мислено нещатата назад и се видя защо. Само какво голямо значение има дали са 1 или 2 ленти. Ако успеят и Васил Левски да изчистят от дясната страна посока към графа .. сигурно наистина тая отсечка ще стане за формула 1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бул. Фр. Нансен - Писта за Ф1
Collapse
X
-
А ако изчистят и бул. Черни връх, посока Околовръстното, от дясната страна, разстоянието от НДК до Околовръстното ще се взима за 5-10 мин.Колко много улици са задръстени именно заради неправилно паркиране в дясно или на самото платно?!Тия паяци не могат да им стигнат дори и денонощно да вдигат и да чистят неправилно паркиралите.Трябва да има глоби, както е в някой по-малки градове - спреш неправилно - снимка - фиш и другия път не спираш там.А с тия камери и гледанки по центъра са ми направо смешни - всеки ден гледам как се минава на червено, точно там, където се следи с камери. Глоби за тях няма. И каква е ползата от камерите?!
Коментар
-
doofiat написа:А ако изчистят и бул. Черни връх, посока Околовръстното, от дясната страна, разстоянието от НДК до Околовръстното ще се взима за 5-10 мин.Колко много улици са задръстени именно заради неправилно паркиране в дясно или на самото платно?!Тия паяци не могат да им стигнат дори и денонощно да вдигат и да чистят неправилно паркиралите.Трябва да има глоби, както е в някой по-малки градове - спреш неправилно - снимка - фиш и другия път не спираш там.А с тия камери и гледанки по центъра са ми направо смешни - всеки ден гледам как се минава на червено, точно там, където се следи с камери. Глоби за тях няма. И каква е ползата от камерите?!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:А ако изчистят и бул. Черни връх, посока Околовръстното, от дясната страна, разстоянието от НДК до Околовръстното ще се взима за 5-10 мин.Колко много улици са задръстени именно заради неправилно паркиране в дясно или на самото платно?!Тия паяци не могат да им стигнат дори и денонощно да вдигат и да чистят неправилно паркиралите.Трябва да има глоби, както е в някой по-малки градове - спреш неправилно - снимка - фиш и другия път не спираш там.А с тия камери и гледанки по центъра са ми направо смешни - всеки ден гледам как се минава на червено, точно там, където се следи с камери. Глоби за тях няма. И каква е ползата от камерите?!
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:А ако изчистят и бул. Черни връх, посока Околовръстното, от дясната страна, разстоянието от НДК до Околовръстното ще се взима за 5-10 мин.Колко много улици са задръстени именно заради неправилно паркиране в дясно или на самото платно?!Тия паяци не могат да им стигнат дори и денонощно да вдигат и да чистят неправилно паркиралите.Трябва да има глоби, както е в някой по-малки градове - спреш неправилно - снимка - фиш и другия път не спираш там.А с тия камери и гледанки по центъра са ми направо смешни - всеки ден гледам как се минава на червено, точно там, където се следи с камери. Глоби за тях няма. И каква е ползата от камерите?!
Коментар
-
Nino написа:Заплатите на десетината чичковци дет’ се блещят в екраните, гледат засуканите пешеходки и се чешат по мадурите.Това е ползата!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар