Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит свети валентин и Трифон зарезан :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat 127 написа:
    Аз вече успях да се зарежа с гаджето. Така жестоко се скарахме не е истина та не знам сега на къде да хвана
    Най-лесния път е към бутилката,ама не ти го препоръчвам в големи дози и аз често се карам с моята ,но сме си свикнали и след ден ,два всичко е забравено ,през това време не е много приятно ,но се налага да го преживеем,така че не се отчайвай,горе главата ,сигурен съм ще ще се сдобрите.Аз лично отивам да отпразнувам и двете и пожелавам на всички приятна вечер и наблягайте на червеното вино,че ще му мине сезона ,макар че вън си е пролет
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
      Fiat 127 написа:
      Аз вече успях да се зарежа с гаджето. Така жестоко се скарахме не е истина та не знам сега на къде да хвана
      Най-лесния път е към бутилката,ама не ти го препоръчвам в големи дози и аз често се карам с моята ,но сме си свикнали и след ден ,два всичко е забравено ,през това време не е много приятно ,но се налага да го преживеем,така че не се отчайвай,горе главата ,сигурен съм ще ще се сдобрите.Аз лично отивам да отпразнувам и двете и пожелавам на всички приятна вечер и наблягайте на червеното вино,че ще му мине сезона ,макар че вън си е пролет
      Тва с бутилката е така ама аз от 1 час лигавя една бира и не мога да я изпия, а има още 5. По принцип пия първата бира за 5 мин и после по около 10 на шише ама днес Са сядам и да уча така че нямам време да мисля за други неща. А дили ще се сдобрим де да знам
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Весело изкарване на всички влюбени и на всички зарязващи

Коментар

Working...
        X