Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола внос от САЩ. Дължими такси, акцизи и т.н - А сега де!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кола внос от САЩ. Дължими такси, акцизи и т.н - А сега де!?!

Колеги някой знае ли как може да се изчислят дължимите такси при регистрация в бг на кола от САЩ. Тук ще дойде с американски номера.
    Punto SX 1.1 55

Единственото което знам е, че таксата преди две години беше 800 долара до Литва.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Мисля, че митото е 10%
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

мой приятел си докара кола от балтимор, тойота селика 2001г.ферибота беше $1000 а тук единственото което е плащал е по $30 на конска сила.

Коментар

И аз много се блазня, има доста добри оферти зад океана, на мен баща ми е в Канада от доста време, но никъде не мога да намеря еднозначни отговори, всеки казва различно относно митото и акцизите

Коментар

Re: Кола внос от САЩ. Дължими такси, акцизи и т.н - А сега д

Punto SX написа:
            Колеги някой знае ли как може да се изчислят дължимите такси при регистрация в бг на кола от САЩ. Тук ще дойде с американски номера.
            Тук мисля, че можеш да си отправиш въпроса: http://auto.mitnica.com/

Коментар

услугата е временно спряна пише на сайта като влезнах да разгледам от любопитство
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Я виж тук http://info.mitnica.com/

Коментар

Митото е 10%. Проверява се в ТАРИК - митническата тарифа на ЕС.Ето тука една извадка за леки коли с бензинов двигател от 1500 до 3000 куб. см. ЦЪККато се знае точно каква е колата, се проверява точно. Надолу има списък със страните от които митото е различно от 10%.Акциза се дължи по досегашния ред. Очаква се промяна ама да видим каква ще е .
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                  X