е като знам този в средата колко пари и каква жена има....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влюбени ли сте? Планове за 14 февруари имате ли?
Collapse
X
-
doofiat написа:Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :D
Коментар
-
Fiat 127 написа:doofiat написа:Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :DSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Fiat 127 написа:doofiat написа:Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
14-ти
Аз на мойта съм й приготвил една изненада, та ако на някой му хареса идеята може да последва примера ми Идеята е, че тази вечер сме на заведение с наши приятели, а аз съм й поръчал да й донесат кошница с различни цветя и картичка с много мили пожелания , някъде около половин час след отидем в заведението. Вместо да й взимам нещо символично предполагам ще се изненада много приятно, а до тогава ще се правя на "чук" без цветя и да отдавам значение на празника! п.с. Жените харесват малките жестове, затова е по-добре нещо малко от сърце!Истината е някъде там!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар