Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Влюбени ли сте? Планове за 14 февруари имате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е като знам този в средата колко пари и каква жена има....
    Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

и АЗ

И аз съм наислил нещо малко по-различно от нормалното-ресторант и т.н. Само да и хубаво времето че иначе ще ми се провалят плановете
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Candid написа:
        това е защото не го ядосва жена му
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          Candid написа:
          това е защото не го ядосва жена му
          "Ахаааа....еееее, е сега вече ще се изключваме...."Цончев, "Вчера"
          Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :D

Коментар

doofiat написа:
              Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :D
              Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....ПС Тва в кръга на майтапа. Не че не ми помага ама да понахалствам малко днес е позволено :D
              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
              Совалката средно на LPG
              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
                doofiat написа:
                Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....ПС Тва в кръга на майтапа. Не че не ми помага ама да понахалствам малко днес е позволено :D
                Лелееее, до къде я докарахте ...
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Fiat 127 написа:
                  doofiat написа:
                  Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....
                  Колега то ако ставаше така ние щяхме да имаме по няколко "половинки"
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Това за влюбените не беше ли католически празник, в смисъл няма нищо българско в него... като традиция и възникване... ?!?!Нашия си е Трифон Зарезан Наздраве!

Коментар

14-ти

Аз на мойта съм й приготвил една изненада, та ако на някой му хареса идеята може да последва примера ми Идеята е, че тази вечер сме на заведение с наши приятели, а аз съм й поръчал да й донесат кошница с различни цветя и картичка с много мили пожелания , някъде около половин час след отидем в заведението. Вместо да й взимам нещо символично предполагам ще се изненада много приятно, а до тогава ще се правя на "чук" без цветя и да отдавам значение на празника! п.с. Жените харесват малките жестове, затова е по-добре нещо малко от сърце!
                      Истината е някъде там!

Коментар

няма я жената , само виното остана
                        Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
                        "The best Ferrari is the one that I have still to build"
                        Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

Working...
                        X