Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :D
Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....ПС Тва в кръга на майтапа. Не че не ми помага ама да понахалствам малко днес е позволено :D
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора.Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво :D
Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....ПС Тва в кръга на майтапа. Не че не ми помага ама да понахалствам малко днес е позволено :D
Лелееее, до къде я докарахте ...
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....
Колега то ако ставаше така ние щяхме да имаме по няколко "половинки"
Това за влюбените не беше ли католически празник, в смисъл няма нищо българско в него... като традиция и възникване... ?!?!Нашия си е Трифон Зарезан Наздраве!
Аз на мойта съм й приготвил една изненада, та ако на някой му хареса идеята може да последва примера ми Идеята е, че тази вечер сме на заведение с наши приятели, а аз съм й поръчал да й донесат кошница с различни цветя и картичка с много мили пожелания , някъде около половин час след отидем в заведението. Вместо да й взимам нещо символично предполагам ще се изненада много приятно, а до тогава ще се правя на "чук" без цветя и да отдавам значение на празника! п.с. Жените харесват малките жестове, затова е по-добре нещо малко от сърце!
Коментар