Все още не съм измислил точно с какво ще изненадам жена ми, но все пак имам визия върху нещата.Ако не ми хрумне нещо друго ще пусна и снимки :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влюбени ли сте? Планове за 14 февруари имате ли?
Collapse
X
-
С всяка изминала година е все по трудно да се измисли нещо нестандартно и различно,но не се отчайваме понякога и желанието е важно, а друг път и цвете върши работа,но все пак трябва да е нещо по така ...Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
каква БИРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!! бира - лятото...на 14-ти само вино и ракия!!!!!!!!!!!!п.п. вие много ги глезите тези вашите жени.... не е на хубаво тази работа, тъй да знаете... щото ще свикнат така и после дупе да ви е яко!!! ако забравите 1 път за ги поглезите, ще ви го напомнят при всеки удобен момент!правете като батко ви - 1 - 2 пъти годишно, изненадващо, без повод и дати / 14.02., 08.03.... ей че са и на често /Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:каква БИРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!! бира - лятото...на 14-ти само вино и ракия!!!!!!!!!!!!п.п. вие много ги глезите тези вашите жени.... не е на хубаво тази работа, тъй да знаете... щото ще свикнат така и после дупе да ви е яко!!! ако забравите 1 път за ги поглезите, ще ви го напомнят при всеки удобен момент!правете като батко ви - 1 - 2 пъти годишно, изненадващо, без повод и дати / 14.02., 08.03.... ей че са и на често /FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
donnna написа:каква БИРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!! бира - лятото...на 14-ти само вино и ракия!!!!!!!!!!!!п.п. вие много ги глезите тези вашите жени.... не е на хубаво тази работа, тъй да знаете... щото ще свикнат така и после дупе да ви е яко!!! ако забравите 1 път за ги поглезите, ще ви го напомнят при всеки удобен момент!правете като батко ви - 1 - 2 пъти годишно, изненадващо, без повод и дати / 14.02., 08.03.... ей че са и на често /фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар