Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Влюбени ли сте? Планове за 14 февруари имате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Влюбени ли сте? Планове за 14 февруари имате ли?

Все още не съм измислил точно с какво ще изненадам жена ми, но все пак имам визия върху нещата.Ако не ми хрумне нещо друго ще пусна и снимки :D

аз мисла да я изненадкам като я покарам малко с пунтото имам си план извън кръга на 6егата

Коментар

С всяка изминала година е все по трудно да се измисли нещо нестандартно и различно,но не се отчайваме понякога и желанието е важно, а друг път и цвете върши работа,но все пак трябва да е нещо по така ...
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

А бе аз съм решил да напълня новата ни и все още не употребявана спалня с балони и още нещичко ще замисля :D

Коментар

е какви са тия глупости и празници ,никой ли няма да цака карти и пие бира в кварталната кръчма ептен се Хамиканизирахме !
          фиатче Браво 2.0

Коментар

каква БИРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!! бира - лятото...на 14-ти само вино и ракия!!!!!!!!!!!!п.п. вие много ги глезите тези вашите жени.... не е на хубаво тази работа, тъй да знаете... щото ще свикнат така и после дупе да ви е яко!!! ако забравите 1 път за ги поглезите, ще ви го напомнят при всеки удобен момент!правете като батко ви - 1 - 2 пъти годишно, изненадващо, без повод и дати / 14.02., 08.03.... ей че са и на често /
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              каква БИРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!! бира - лятото...на 14-ти само вино и ракия!!!!!!!!!!!!п.п. вие много ги глезите тези вашите жени.... не е на хубаво тази работа, тъй да знаете... щото ще свикнат така и после дупе да ви е яко!!! ако забравите 1 път за ги поглезите, ще ви го напомнят при всеки удобен момент!правете като батко ви - 1 - 2 пъти годишно, изненадващо, без повод и дати / 14.02., 08.03.... ей че са и на често /
              Ама това всяка година ли?Маитап,трябва да си ги уважаваме,нали?
              FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
              FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

donnna написа:
                грам не ставаш за пример ти(е то сега си е лято )
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Ееее никой не спомена истинския празник. Трифон Зарезан Няма ли фенове на виното ? Без повод и изненадващо според мен има доста по-голям ефект...

Коментар

ще се научат те, ама дано не е късно....на 14-ти само ракия и червено винце и никакви коли след това
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И аз ще си празнувам ТриВон НАРЕзан

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                        И аз ще си празнувам ТриВон НАРЕзан
                        абе ти да нямаш сенна хрема
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Ние с гаджето ще сме в къщи щото тя на другата сутрин е на работа, а аз пък имам да уча. Много романтично. Но пък имам хубава домашна ракиика и вино...... Та може да попрекаля малко
                          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                          Совалката средно на LPG
                          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Жена ми току-що ме ядоса.Тъй че наказанието и е утре аз гледам телевизия тя чисти къщата.Да видим друг път ще ме ядоса ли.
                            Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Candid написа:
                              Жена ми току-що ме ядоса.Тъй че наказанието и е утре аз гледам телевизия тя чисти къщата.Да видим друг път ще ме ядоса ли.
                              Да не свършиш накрая като тея от подписа ти !! Тримца - веселяци !
                              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                              X