Надявам се ,че сега като си каза болката,ти олекна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Без бакшиши"
Collapse
X
-
Аз също я подкрепям - всъщност тази инициатива я прилагам "самосиндикално" от близо 3 години! Връщайки се от чужбина /с багаж естествено/ от Аерогарата до Окръжна болница /около 5-6 км/ 3-4 таксита ми искаха 25-30 лв /защото на Аерогарата, ако не попиташ за тарифата отрязали са ти главата от кръста /! Едва ли и сега положението там е по-различно?! Та оттогава - такси в София - бойкот - ТОТАЛЕН! Дано по-дълго време още не ми се налага да ползвам услугите им!!! :D
Коментар
-
Vladim написа:Честно да ти кажа... не им оставам длъжен! Съжалявам, че старата ми кола не е в движение. Нямаше да ме е яд, ако я ожуля малко. Така с Бравата трябва да се целя само на места, където трябва да се пребоядисва
Коментар
-
Колко хора не успяха да стигнат на време на работа или въобще не отидоха, и това си е само за тяхна сметка!!!Колеги, да вземем сега и ние италианските машини и да блокираме площада, града, парламента и к’вото още ви хрумне!Може да поискаме например доживотен заем, за да си купим нови коли от магазина!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Vladim написа:Не ви ли се струва, че след демоснстрацията минала седмица тази малоумна прослойка на обществото съвсем изнагля?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар