Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно документи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно документи

Загубих си книжката пак Каква беше процедурата ? Отивам в КАТ дървеница и на място плащам + 2снимки и документ, който попълвам на място ? И какви такси и т.н. се плащаха ? Там в КАТ е ужас пълен за това пускам темата нямам време да ме връщат за това разчитам на вас

Re: Въпрос относно документи

Май трябва първо да подадеш жалба или не знам кво там беше в районното което отговаря за района където си си изгубил книжкта. Послеще ти дадът бележка, че е така и тогава в КАТ. Ама не съм сигурен. Цената за книжката е 36 лева за 3 дни и 18 за 1 месец. Това съм сигурен.4. За издаване на дубликат на свидетелство за управление на МПС /при повреждане, унищожаване, загубване или кражба на оригинала/документ за самоличност по ЗБДС; документ за платена такса; декларация по образец; служебна бележка от МВР - в установените от ЗБДС случаи. /при загубване на свидетелство за управление от новият образец, водача подлежи на санция съгласно ЗБДС/ http://www.kat.mvr.bg/Това за справка.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Няма да се редиш. В КАТ до колкото знам има гише за изгубени документи. Като влезнеш в сградата на администрацията веднага в дясно. Има табелка "Откраднати и загубени СУМПС".

Коментар

Working...
      X