Здравейте, доста време мина откак купих колата, но все не ми оставаше време да я снимам. Ето я, почти една година след покупката:http://store3.data.bg/vnegentsov/Tip4oМотора е 1800cc, 16 клапана, 102kW, Weber Marelli IAW 04 management система, на 200 000 км. Окачването е ново, т.е. вече на 8 месеца (AS METAL), нови амортисьори MAGNETI MARELLI (така я купих), задните пружини са по-ниски с 2-3 см. Общо взето това е накратко Нямам оплаквания от колата след ремонтите в началото (взех я с разбито окачване на далавера). Има аларма, централно, имобилайзер, АГУ Ловато, каско, ел.стъкла, ABS, хидравлика и т.н. - стандартното за модела. Грижа се за нея като за малко дете - има си винетка, лепенка "Внимание ГАЗ", нов акумулатор, нови гуми Debica Frigo (зимни) и едни нови MARANGONI летни чакат да се постопли още малко , кара се с MOTUL 4100PСложих й подлакътник - доста удобна екстра - има си джабка и 3 стойки за чаши, както и подпора за ръката. Докато висиш на светофар е супер удобно да се подпреш Педалите също аз съм ги слагал - алуминиеви са, на мястото на оригиналните (не са плочки).Има и дребни кусури - гори доста (13 бензин и 15 газ градско и 8/9 извънградско), задна дясна врата има леко подпряно (вижда се на едната снимка) - 2-3мм е хлътнало на вътре, боята по броните тук там се е налюпила малко, някоя друга пластмаса поприскърцва, вози малко твърдо, но поне е стабилно, задната врата има леко пукнато на 1 място и стои леко грозно (6 нита боядисани отвън и ал. планка отвътре държат цепнатината) - при една безумна маневра я подпрях в 1 гараж, добре че е пластмасова, иначе щеше да стане мазало.Това е, надявам се да ви хареса Направени подобрения от моя страна:-преработена ел.инсталация на газовата система - като я взех беше много зле, добавях релета, преправях жици, сложих емулатори и т.н.-почистих и капсуловах фаровете отвътре - бяха пълни с кал и пепел-смених предното окачване - носачи, накрайници, биелети-доста подобрения по интериора - оправяне на таблото (имаше изгорели крушчици, диагностиката не работеше, добавяне на термометърче), подлакътник-едното ел.стъкло не работеше и го оправях-газовата беше гърмяла - залепих кутията, сложих "кихалка", смених свещи, кабели, индуктивен датчик - оттогава няма проблеми-нов акумулатор, нови гуми (зимни 4 броя), летни 4 броя, търся още 4 лети джанти-смених 4те накладки + един спирачен апарат-смяна на водачите на спирачните апарати-премахване на катализатора (беше дал фира)-пода го минах с BODY 910 (сиво)-праговете с BODY 930 (черно)-изправяне на 1 джантаи т.н. дреболии, за които не се сещамПредстоящи мероприятия:-още една джанта има за леко изправяне-купуване на още 4 джанти за летните гуми-измиване на двигателния отсек - в момента майка плаче от мръсотия-смяна масло (вече е на 10 000км)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз :)
Collapse
X
-
То май е късно да ти честитим, ама все пак - поздравления за Убавецо Аз все пак имам една бележка:-измиване на двигателния отсек - в момента майка плаче от мръсотияАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
vesko написа:То май е късно да ти честитим, ама все пак - поздравления за Убавецо Аз все пак имам една бележка:-измиване на двигателния отсек - в момента майка плаче от мръсотия: Der Engel ist Viren :
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар