Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

откъде да си купя фотьоил като от "Приятели"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

откъде да си купя фотьоил като от "Приятели"

Е, нали се сещате Чандлър и Джоуи какви кресла имаха. Аз нещо такова търся. Може и да не е с чак толкова екстри, но да има повдигало за краката, да се върти...дано се сещате. Мечтая си от години за такова чудо. НЕ става дума за тези масажните, те са друга работа.Във Варна видях на две места, едното е в този магазин до Метро Ваш дом ли Наш дом ли...дето са сграда до сграда със Сима, но то е комплект с диван и струва 4 000лв...множко ми е. В Практикер има един такъв но големите магазини са доста негъвкави. Какво имам предвид. Едно такова кресло седи там вече 6 месеца и не се продава щото е развалено - жилото му за опването на това отпред е скъсано. А и изглежда доста окаяно, доста време явно се въргаля там (всъщност аз го забелязах преди 6 месеца, може да е там от години). Консултантите казват че друго няма да дойде докато не се продаде това, в същото време остават искрено замислени на въпроса кой ги произвежда. Цената му е 400лв и е поносима но нямам намерение да го купувам че да си го оправям (което ми предлагат от Практикер). Та, идеи как да задоволя гевезалъка си?
    Пунто SX 55 '95 Метан

Едно такова кресло ще ти излезне поне 1200 лева.И заради това няма пазар тук.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Не съм гледал Приятели чак толкова много, но в Метро имаше един президентски "стол" (направо си беше кресло) с доста внушителен вид. Цената не помня но май беше около 400 лв.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Единственото място където съм виждал подобно кресло е в Практикер. И цената му беше около 400 лв. А те практикер не са ли верига проввери в други магазини от веригата да ли няма някой не бракуван.

Коментар

Абе то такива кресла под път и над път, проблема е цената да е прилична.Аз работя с една фирма от която зареждам и видях, че последния пътса докарали такива кресла. Загледах го, не си спомням обаче цената, мисля, че не беше висока. Утре ще проверя.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ще съм благодарен. А би ли питал от коя фирма са, да потърся представител във Варна.
            Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

в технополис-люлин видях подобни кресла като в "приятели"

Коментар

Candid написа:
                Ще съм благодарен. А би ли питал от коя фирма са, да потърся представител във Варна.
                фирмата е Linea, ще ги питам дали имат офис при теб. Все пак да видяцената каква беше, щото тогава се загледах и си викам , е.ати готиния фотьойл и не ми се видя скъп, обаче това нищо не значи.
                Ex Fiat 126P
                Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Гледах подобни кресла тип релакс в Технополис на някаква италианска фирма. По тях имаше инсталирани наистина много глезотии.
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

преди няколко години,може и сега, на метро продаваха едни надувни фотьойли,кресла кой както иска да ги нарича понеже бяха с различни форми,та съответните бяха надувни.Като седнеш в тва нещо ти се иска да не станеш.Имаше/има ги и със газария за краката.Пробвах едно докато седна и направо ми се преспа и ми минаха и през МПС-то/мръсно под съзнание/ и други работи.Цената беше от 20 до 100 и косур лева според зависи размера и екстрите/формите/

Коментар

да, аз тогава си купих такова надуваемо, но д-то ми явно е голямо та ми идваше плитко - постоянно се сурках напред и кръста ми беше в напрежение. Та го подарих на тъста да полага кокали на него.
                      Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

http://recom.bgcatalog.com/http://ww...com/Малко съм се объркал за креслата - не са като от "Приятели" а и цената....Става въпрос за тия долу в дясно - цените са от 1028 до 1200лв.На мен може да ги дадат с 20% отстъпка.Иначе са масажни, с дистанционно.Сайтовете дето ми ги дадоха горе нещо не работят като хората при мен.http://store2.data.bg/trace/linea.JPG
                        Ex Fiat 126P
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

аха, разбирам.Но аз търся нещо по-различно, това е по-скоро масажен стол.Благодаря ти че отдели от времето си!Търсенето продължава
                          Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Working...
                          X