Е, нали се сещате Чандлър и Джоуи какви кресла имаха. Аз нещо такова търся. Може и да не е с чак толкова екстри, но да има повдигало за краката, да се върти...дано се сещате. Мечтая си от години за такова чудо. НЕ става дума за тези масажните, те са друга работа.Във Варна видях на две места, едното е в този магазин до Метро Ваш дом ли Наш дом ли...дето са сграда до сграда със Сима, но то е комплект с диван и струва 4 000лв...множко ми е. В Практикер има един такъв но големите магазини са доста негъвкави. Какво имам предвид. Едно такова кресло седи там вече 6 месеца и не се продава щото е развалено - жилото му за опването на това отпред е скъсано. А и изглежда доста окаяно, доста време явно се въргаля там (всъщност аз го забелязах преди 6 месеца, може да е там от години). Консултантите казват че друго няма да дойде докато не се продаде това, в същото време остават искрено замислени на въпроса кой ги произвежда. Цената му е 400лв и е поносима но нямам намерение да го купувам че да си го оправям (което ми предлагат от Практикер). Та, идеи как да задоволя гевезалъка си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
откъде да си купя фотьоил като от "Приятели"
Collapse
X
-
Едно такова кресло ще ти излезне поне 1200 лева.И заради това няма пазар тук.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Абе то такива кресла под път и над път, проблема е цената да е прилична.Аз работя с една фирма от която зареждам и видях, че последния пътса докарали такива кресла. Загледах го, не си спомням обаче цената, мисля, че не беше висока. Утре ще проверя.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Candid написа:Ще съм благодарен. А би ли питал от коя фирма са, да потърся представител във Варна.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
gdd55
преди няколко години,може и сега, на метро продаваха едни надувни фотьойли,кресла кой както иска да ги нарича понеже бяха с различни форми,та съответните бяха надувни.Като седнеш в тва нещо ти се иска да не станеш.Имаше/има ги и със газария за краката.Пробвах едно докато седна и направо ми се преспа и ми минаха и през МПС-то/мръсно под съзнание/ и други работи.Цената беше от 20 до 100 и косур лева според зависи размера и екстрите/формите/
Коментар
-
http://recom.bgcatalog.com/http://ww...com/Малко съм се объркал за креслата - не са като от "Приятели" а и цената....Става въпрос за тия долу в дясно - цените са от 1028 до 1200лв.На мен може да ги дадат с 20% отстъпка.Иначе са масажни, с дистанционно.Сайтовете дето ми ги дадоха горе нещо не работят като хората при мен.http://store2.data.bg/trace/linea.JPGEx Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар