събирам мнения....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булсатком или Ай Ти Ви партнър....
Collapse
X
-
Проблемът с тези телевизии е, че можеш да си включиш само един телевизионен приемник (телевизор), т.е. можеш и повече, но на всички останали телевизори ще гледаш една и съща програма (а не като при кабеларките, дето слагаш сплитерче за 2лв и после ако искаш във всяка стая по два телевизора и на всеки телевизор, който си искаш канал гледаш... също не става и далаверката със съседа и да плащате една такса). Сега наскоро обаче гледах някакви реклами бяха пуснали за два приемника (разбирай 2 телевизора за включване) за 89лв май беше...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
до ноември бях на РН... обаче само името й е РН... защото живея в Сарфово и старата ни кабеларка я купи РН и оттогава - никакви инвестиции - около 40 канала и това е... има и СКАТ, цифрова с интернет, обаче 1 ден да закъснееш с плащането и те режат идиотите, пък и с тях не искам да се занимавам... п.п. аз тока си го плащам редовно, защото без кабелна може ама без ток....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
значи още няма цифрова на RN при вас?защото в самия град е екстрамного канали с добро качество на добра ценаза сателитните оператори:ако ще гледаш на два ТВ е по-скъпоиначе като качество са горе-долу 1:1разгледай програмните им схемикои канали гледаш и кои незащото има избор до определена степенпри ИТВ продавания в момента приемник е адски дървенможе да те доведе до лудост :D
Коментар
-
В момента бих ти препоръчал ITV Partner. Имат чудесна промоция за 38 лв.http://www.itvpartner.com/promotions.phpОтделно за още 60 лв. можеш да си купиш още един пакет и да си пуснеш и втори телевизор. След това за него ще плащаш само по 7 лв. на месец. + да кажем 13 лв. за първия и ти идват общо към 20 лв. на месец Препоръчвам ти ITV точно заради сумите, които изредих. Относно Bulsat, ако искаш да пуснеш 2 телевизора общата сума ще ти дойде около 200 лв. Последно като говорих с тях и ми направиха сметка това беше цифрата, а и отделно, че месечните такси при тях са по-високи.Като качество и двете са добри. А това дето казва колегата по-горе, че гледаш на 2 телевизора едно и също не е вярно. При положение, че имаш 2 приемника и ако си се включил по легалния начин към тях, т.е. те са ти сложили техниката за 2-та телевизора няма да имаш проблеми. Едно и също се гледа, когато от първия приемник пуснеш кабел до втория телевизор. Тогава е съвсем нормално да гледаш едно и също и на двата телевизора, тъй като имаш само едно декодиращо устройство ... дано ме разбра Аз съм с ITV в момента на 2 телевизора и съм супер доволен ...
Коментар
-
sev написа:да, но пазара доста ще се развиеа този договор за 3 години...
Коментар
-
Разгледай им сайтовете на телевизиите и сам си прецени, коя повече те устройва. От качеството на Булсат вече 1 година съм много доволен, предполагам, че и Ай Ти Ви няма да са по-зле.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
Аз съм на RN и съм адски доволен ... имаме много програми и радия, качеството е супер... имаме 2 устройства за 2те стаи и една карта за HBO, Cinemax и Cinemax2... Незнам защо при вас я няма цифровата след като си имате RN ... предполагам че ако се съберете достатъчно хора и някой говори с шефа на RN ще ви докарат и там ...
Коментар
-
wwweb написа:Мда, доста е обвързващо, но все пак ITV и Bulsat са пионерите в тоя бизнес и не вярвам да останат по назад, ако се появи нещо ново То си е до лична преценка. Мен ме устройва напълно това, което предлагат, а и ми писна да звъня по 100000 пъти на тукашната кабеларка, че примерно програмите са ми на "снежинки". 3-ти месец вече съм много доволен ...
Коментар
-
сайтовете и на двете ТВ ги гледах... просто събирам мнения. че ай ти ви идва по-тънко - така е, ама ми казаха, че искат още парички освен тези 38 лв. и от 40 до 60 лв. за инсталиране. п.п. това за приемника дърво и аз го чух... и думи от сорта - ти за 38 лв. какъв приемник искаш да ти дадем освен куча маркаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:п.п. това за приемника дърво и аз го чух... и думи от сорта - ти за 38 лв. какъв приемник искаш да ти дадем освен куча марка
Коментар
-
donnna написа:сайтовете и на двете ТВ ги гледах... просто събирам мнения. че ай ти ви идва по-тънко - така е, ама ми казаха, че искат още парички освен тези 38 лв. и от 40 до 60 лв. за инсталиране. п.п. това за приемника дърво и аз го чух... и думи от сорта - ти за 38 лв. какъв приемник искаш да ти дадем освен куча маркаLancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар