Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Протестно шествие блокира движението днес

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не са ставали бакшиши ,като не им отърва.Изборът на професия е индивидуален.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

И на мене точно това ми направи впечатление. Първоначално се събраха уж импулсивно поради убийството. В следващия момент предложиха някакъв списък с искания, в който тяхната сигурност беше на последните места. На първо място беше неизползването на колан. Ай сиктир. Използваха смъртта на човечеца за лични облаги. А да се сложи преграда в купето или GPS с паник бутон е чак на последните места. Вчера забелязах полицаи да описват незабелязано номерата на неправилно паркиралите по кръстовищата (на СУ и на Орлите). Дано има някакви последствия. Не може да се блокира цяла София защото му скимнало на някой. Да протестират ОК обаче да блокират с колите си центъра по собствено желание и да седят и да си играят карти в средата на кръстовището е недупостимо.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
        И на мене точно това ми направи впечатление. Първоначално се събраха уж импулсивно поради убийството. В следващия момент предложиха някакъв списък с искания, в който тяхната сигурност беше на последните места. На първо място беше неизползването на колан.
        Наистина, каква е тази антилогика! Загрижили се за по-голяма сигурност Решение: Да не използват предпазните колани Сигурно таксиджиите изкарват някакви "специални" курсове за шофъори и те са застраховани от ПТП - особено пък в София?!? Или пък всички са изкарали някакви специализирани курсове по бойни изкуства и ако нямат предпазен колан ще успеят да се самозащитят по-сполучливо, ако се наложи??? Нееемааам думи ...
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

Не съм сигурен, но не ги ли освободиха от това задължение да карат с предпазен колан още с промяната на ЗДП през 2002г??!!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

"Някои направиха пари"

"Докато близо 1000 таксиджии вчера протестираха и "оправяха света" пред парламента, други между 3000 и 6000 шофьори въртяха волана из столицата. Работата им беше повече от спорна-"доходна и безаварийна", като се има предвид огромните задръствания в София. Клиенти ругаеха по кръстовищата и махаха на всяко минаващо такси. Някои шофьори на жълтите коли натрупаха пачки само за часове не само от превоза, но и от дългите престои из улиците. Мотивите им да се трудят в такъв протестен ден бяха повече от железни-като ходя да викам на площада, кой ще ми плати арендата-трябва да внасям по 50лв. на ден. С празен джоб ли да се прибера довечера вкъщи, като още не съм платил парното, телефона вече го изключиха, а иде ред и на тока, мотивираха се шофьори."Това е дословено преписана статия от трета страница на вестник Дневен труд от днес 10 февруари 2007г. Понякога мразя демокрацията... а парното... и аз не съм го платил!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Отделно от всичко, поискаха да има квоти за съответните градове, като квотата се определя според броя на жителите в населеното място. Аз си мисля, че така сами си набиха колче отзад, защото те и сега са повече от необходимото. Просто доста техни колеги ще останат без работа. Малко тъпо ми се струва...
              Настоящата - Ford Focus ST
              Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
              Франкенщайн - R.I.P.
              Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Аз на какво станах свидетел. Таксиджий които просестираха като видеха такси с червена лампичка (сиреч .. вози клиент) скачаха и ритаха по неговата кола. Блъскаха по стъклата му и само късмет беше че не се счупи нито едно стъкло. Полицаите едвам смогваха да регулират и да ги разтървават за да не се стигне до по сериозни инциденти.

Коментар

Какво повече за се каже от това:http://www.monitor.bg/opinions/article?sid=&aid=110197&cid=50&eid=976http://dzver.com/razni/notaxi.jpghttp://bezbakshish.hit.bg/[b:f0a7861369]Браво, За пореден път българския народ беше изнуден от една негова малка част, не просто малка а пренебрежително малка - таксиметровите шофьори... Какво се случи: на 08.02.2007 загива техен колега - убит от злонамерени хора. На 09.02.2007 сутринта в центъра на Столицата на държавата се изсипват стотици столични таксиметрови автомобили и техните шофьори ги разполагат напречно на възловите кръстовища в центъра на града а група от техни колеги и сподвижници огаждат парламента с протестна автоколона ... десетки техни голеги от страната се присъединяват почти целия ден. Парализира се общестения транспорт, движението на автомобилите и общо взето замря целия деен живот на града, хранещ половин България ... хората тръгнака към работните си места на 10-15км пеша или кой-както намери ... браво бакшиши ... евала ... къде бяхте когато убиха двете сестри - Христина и Росица Белнейски ... или само когато убият един от
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

после някой от компанията пак да ме пита защо винаги съм с кола на парти...и защо съответно се ограничавам в употребата на някои течности...от както имам кола, съм се зарекъл, че само в КРАЕН случай ще дам пари на бакшиш
                    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

И аз така-пеша вървя ,но такси никога.Пловдив не е толкова голям-за един час съм си у нас.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                        И аз така-пеша вървя ,но такси никога.Пловдив не е толкова голям-за един час съм си у нас.
                        и Бургас не е много голям, но от центъра до тук ще ми отнеме към 2 часа, ако въобще стигна... за да имам шанс за оцеляване трябва да мина по околовръстното, а не през комлука...

Коментар

Working...
                        X