sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен талон спасява шофьори от глоби
Collapse
X
-
имам такова талонче и не е жълто, а червеникаво. Един ден имах работа близо до КАТ и си викам дай да проверя как стоят нещата с този златен талон. Хора почти нямаше (все пак са 3 или 4 гишета) и имаше такса от 1 и нещо (1 лв за КАТ и комисионна на банката) и всичко отне към 15 минути.Както казвате - спасява само първия път точките и ви дават синия талон. Но аз не мисля да се възползвам от тази промоция и мисля да не им давам повод да ми вземат талончето :D Още като си го взимах от гишето и викам на жената че сигурно куките като ме спират ще се пулят, а тя ме поправи че ще ме гледат с уважение. Донякъде е права. Спирали са ме няколко пъти. Като видят талона и се променят (аз седя и чакам да видя как ще реагират) - стават по-дрюжелюбни, по-весели, едно такова приятно - готино е. Един даже ме нарече "образцов водач". Преди и аз си мислех че това ще е повод да се заяждат зада ми направят мръсно и да ми върнат синия талон, но не е така, реалноста е съвсем друга, поне при мене Иначе карам, не е като да не карам - всеки ден карам. На година минавам към 30 000 - половината в София, другата половина извън София. До сега акт нямам, също не съм им давал и париAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Толкова е и сега! Баща ми преди месец си изкара! Нямате си и напредстава колко горд е от себе си, че от 2000 год. няма нито едно нарушение! Надявам се, и аз да имам неговия късмет и да успея да си изкарам такъвLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
maiska
Издаването на това жълто картонче ми звучи като издаване на "жълта книжка" То на някои шофьори трябва точно такива да им издават ама тогава критериите ще са малко по-различни ....Например някай идиот-камикадзе със 100 над разрешеното - директно излиза полицая и айде - подарък "жълта книжка" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
maiska написа:Издаването на това жълто картонче ми звучи като издаване на "жълта книжка" То на някои шофьори трябва точно такива да им издават ама тогава критериите ще са малко по-различни ....Например някай идиот-камикадзе със 100 над разрешеното - директно излиза полицая и айде - подарък "жълта книжка" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: Златен талон спасява шофьори от глоби
Sev написа:... В София щастливците са 20.Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
toshe: Каква е процедурата и бързо ли става?За 9 г. нямам актове нищо, само един фиш но го писаха на баща ми на името"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар