Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не само шофьорите поркат...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Не само шофьорите поркат...

    Спрян от полети е целият екипаж на самолета, чийто командир Тодор Чанев беше свален, след като проверка показа, че е употребил алкохол. Това съобщи БГНЕС, като се позова на генералния мениджър на българската авиокомпания Bright Aviation Services Сергей Петков. Чанев е бил командир на товарен Ан-12, превозващ музикални инструменти от Франция за Берлин и за България. След като самолетът се е приземил успешно на 31 януари, пилотът е бил проверен с дрегер, който отчел 0.7 промила алкохол. Веднага са взети кръвни проби, от които обаче все още няма резултат. Затова и докато не се докаже, че е виновен, ръководството не може да предприеме мерки срещу Тодор Чанев, обясни Сергей Петков. Той обясни, че Чанев до момента не е имал провинения. Командирът има 15-годишна практика. Сергей Петков подчерта, че веднага след като е научил за случилото се, е уведомил цивилната авиация на България и целият екипаж е спрян от полети. Веднага в Германия от Bright Aviation Services изпратен и друг екипаж, който да докара самолета. Източник: Dir.bgТова май вече минава всички граници!
    Fiat Stilo 1.8 16V

    #2
    Как да не го псуваш такъв простак

    Коментар


      #3
      Такъв човек заслужава само затвор
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

      Коментар


        #4
        Пак се изложихме като кифли пред всички! А част от предпазните клаузи са за авиацията! Ще му скъсат трътката в германския съд ама хак му е! Лигльо! Все ще се намери някое лайно да обсере труда на другите! Токлоз ли не можа да устиска два часа да кацне! Сигурно като е излетял е бил с 1,7!
        Fiat Stilo 1.8 16V

        Коментар


          #5
          Такива сме българите все ще се оакаме когато най-не трябва,такива неща се случват не само при нас,но правят отвратително впечатление, чувал съм истории за българи пътуващи на автостоп в чужбина,само като ги разбрали от къде са и са ги свалили,има много отрицателни мнения за българите,много от тях греши но други заслужени, и все пак нека не ни сравняват с братята роми.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

          Коментар


            #6
            За съжаление,не правят разлика между циганин и българин.В паспорта си пише националност БЪЛГАРИН и това е.

            Коментар

            Working...
            X