Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цени на Мобилните Телефони в Холандия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цени на Мобилните Телефони в Холандия

някой може ли да ми каже цените в холандия на сони ериксон w800i, k700i и самсунг E380.Благодаря предварително.

Колеги никой ли незнае поне кажете заслужава ли си да поръчам на една приятелка да ми донесе от там или да си купувам от тук?

Коментар

Според мен би трябвало да са почти същите както са при нас.Аз преди няколко месеца се каних на телефон от Япония но след като се разрових малко в гуугъл и направих 1-2 прости сметки се оказа че цените са абсолютно същите.
      FIAT Punto ELX 1.2 75

Коментар

freeman написа:
        Според мен би трябвало да са почти същите както са при нас.Аз преди няколко месеца се каних на телефон от Япония но след като се разрових малко в гуугъл и направих 1-2 прости сметки се оказа че цените са абсолютно същите.
        Благодаря колега

Коментар

цените са същите, +- 10%ако са с договор е вече друго - почти без пари :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За Холандия не знам, но за Дания и Швеция от опит мога да кажа че са по-високи от тук
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

От тук значи ще се купува.Благодаря колеги за инфото

Коментар

Най-добре е тази твоя приятелка да ти каже какви са цените. Щом е там... Или ако не е - като иде да прецени на място. Но ако са за свободна продажба мисля че ще са като тука. Снощи се върнах от Македония - гледам реклами по тамошния Германос - много телефони, всеки за 0 денари! - подписваш договор за убийствени тарифи за разговори и получаваш телефона FREE. Те си го избиват.
                Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
                  Най-добре е тази твоя приятелка да ти каже какви са цените. Щом е там... Или ако не е - като иде да прецени на място. Но ако са за свободна продажба мисля че ще са като тука. Снощи се върнах от Македония - гледам реклами по тамошния Германос - много телефони, всеки за 0 денари! - подписваш договор за убийствени тарифи за разговори и получаваш телефона FREE. Те си го избиват.
                  това е супер но предполагам важи само за територията на македония и тамошните оператори

Коментар

freeman написа:
                    За Холандия не знам, но за Швейцария цените са много надолу.Имам приятел които работи там и редовно си поръчваме неща от toppreise.chЛятото си взех апарат Панасоник ФЗ20 за 530лв, а тук е 999лв.Той си взе Sony Ericsson W800 s okolo 150лв по-евтин.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Благодаря за информацията,а има ли начин да го поръчам до БГ?

Коментар

Ganchev написа:
                        Не за съжаление, просто когато си идва и ги носи. (все пак не сме правили запитване, така че не съм сигурен)
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

В Холандия са по-скъпи. По-добре от тука си го вземи, ще е с гаранция. http://www.cellularabroad.com/packages-holland.html
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

trace написа:
                            Ganchev написа:
                            Не за съжаление, просто когато си идва и ги носи. (все пак не сме правили запитване, така че не съм сигурен)
                            Благодаря колега.

Коментар

Crash73 написа:
                              В Холандия са по-скъпи. По-добре от тука си го вземи, ще е с гаранция. http://www.cellularabroad.com/packages-holland.html
                              Благодаря за информацията и линка колега

Коментар

Working...
                              X