Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за покупка на Преносим компютър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега избра ли машинка вече - да споделиш какво избра че и аз скоро ще се оглеждам за лаптоп. Искам и да попитам колегите които са наясно с разновидностите на дисплеите. Казаха ми да търся някакви нови дисплеи които за разлика от доскорошните до преди година -две вече се виждали и от малък ъгъл и на ярка слънчева светлина. Та някой ако може да обясни каква е точно разликата, както и какви са точно обозначенията на новите и как да ги познаем, освен гледайки образа.
    Punto SX 1.1 55

Коментар

Дойде време и аз да се похваля най - сетне днес си купих топче HP чудесна машинка 60GB 1.7GHZ почти вс е вградено, машинката не е много обемиста и е доста стилна, сега си купувам един уайърлес и си щракам където искам това удоволствие ми струва 1300лв успех на нвсички които все още търсят
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Re: Помощ за покупка на Преносим компютър

masterkar написа:
        Виж тази оферта за Fugitsu-Siemens 1660лв: http://www.pic.bg/index.php?product=NOTEBOOKS
        Същия, но на малко по-ниска цена 1619лв - http://www.computer.bg/new/index.php?p=firm&id=42
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

Re: Помощ за покупка на Преносим компютър

masterkar написа:
          Tornado написа:
          Здравейте колеги решил съм да се сдобия с Лаптоп до 1500 лв ...2.Рам 1 гб 533 мгхПредпочитани маркиТошибаДеллHPASUS
          Все си мисля, че до 1500лв лаптоп с RAM 1 GB, малко трудно ще намериш, но за малко повечко пари ... Виж тази оферта за Fugitsu-Siemens 1660лв: http://www.pic.bg/index.php?product=NOTEBOOKS Имат и магазини в Пловдив.Избора в момента е огромен! Успех!Ето и още един линк - само за справки: http://laptopzona.com/main1.phpП.С. Аз съм с Fugitsu-Siemens от 2,5 години и нямам проблеми, освен че на 2 месец смених DVD-записвачката /безплатно - гаранционна/. Иначе какво да ти кажа: Като го купих и след 2-3 месеца имаше по-добри на по-добра цена ... и т.н. така, че малко повече парички, за по-добри х-ки си струва, но след 5-6 месеца ... и т.н. Виждам, че си ориентиран под какви параметри да не падаш в момента А иначе удобството е голямо - слагаш в чантата и ... И още нещо - повечето имат проблем с батериите /за тях няма гаранция / - моята "умря" след 1 година ползване .
          ох от тези пик компютър къв съм го *л с извинение ! И от Техномаркет не се препоръчва да ви кажа и там ме мотаха достаааа !
          Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
          "The best Ferrari is the one that I have still to build"
          Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

Аз скоро си взех ACER TRAVELMATE 2492 от ДЕНСИ в студ. град - 1199лв.CELERON M420, 512 DDR2, Intel GMA950, DVD записвачка, Card Reader, всякакви портове, 60GB диск. Доста съм доволен, всичко върви, дори най-новите игри (противно на очакванията ми). "Големия" ми компютър е Duron 1.2 с Geforce 3 Titanium (по-бърза от GEFORCE FX5200) и работи доста по-бавно включително и в игрите. Doom3 върви на около 8 кадъра, 3DMark2001SE дава 5500 точки на лаптопа и 4500 на "големия". TOCA2, TOCA3, Colin2005, Richard Burns Rally и т.н. просто летят на 1280х800 - толкова е дисплея.Съвет - бягай далеч от вградените видеокарти на VIA - често ги слагат на Fujistsu-Siemens AMILO от ниския клас (до 1200лв), NV800 се водят. ATI RADEON XPRESS 200M е малко по-бавна от интелската GMA950, може да се играе, но най-добрия избор за "вградена" си остава GMA950. Отделно ползата от CORE DUO при лаптоп граничи с нула - излишни пари за 2ро ядро, което в 90% от времето не се ползва и само яде батерия. Моя лаптоп кара 3 часа на батерия, същия CORE DUO кара 2ч с клизма Още нещо (дано не ме линчуват от Microsoft) - вземи си модел с LINUX, така спестяваш около 100лв (всъщност 99). С толкова се оскъпява компютър с Windows XP. После естествено си го преинсталирай

Коментар

Ето и един сайт /руски/, който може да Ви е полезен при избор на лаптоп! http://www.ferra.ru/online/mobilis/guides/notebook/
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

Някой ако все пак може да сподели нещо за дисплеите. Кои са за предпочитане. Основните ми съображения съм ги посочил 2-3 поста по - горе. Ще съм благодарен ако някой запознат даде съвет :D
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Еми гледай да е 15.4 дисплея, а не 14. Доста по-удобно е Иначе повечето ползват матрици SHARP и като качество са еднакви

Коментар

Working...
                  X