Колега избра ли машинка вече - да споделиш какво избра че и аз скоро ще се оглеждам за лаптоп. Искам и да попитам колегите които са наясно с разновидностите на дисплеите. Казаха ми да търся някакви нови дисплеи които за разлика от доскорошните до преди година -две вече се виждали и от малък ъгъл и на ярка слънчева светлина. Та някой ако може да обясни каква е точно разликата, както и какви са точно обозначенията на новите и как да ги познаем, освен гледайки образа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за покупка на Преносим компютър
Collapse
X
-
Дойде време и аз да се похваля най - сетне днес си купих топче HP чудесна машинка 60GB 1.7GHZ почти вс е вградено, машинката не е много обемиста и е доста стилна, сега си купувам един уайърлес и си щракам където искам това удоволствие ми струва 1300лв успех на нвсички които все още търсятУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Re: Помощ за покупка на Преносим компютър
masterkar написа:Виж тази оферта за Fugitsu-Siemens 1660лв: http://www.pic.bg/index.php?product=NOTEBOOKS
Коментар
-
Re: Помощ за покупка на Преносим компютър
masterkar написа:Tornado написа:Здравейте колеги решил съм да се сдобия с Лаптоп до 1500 лв ...2.Рам 1 гб 533 мгхПредпочитани маркиТошибаДеллHPASUS
Коментар
-
Аз скоро си взех ACER TRAVELMATE 2492 от ДЕНСИ в студ. град - 1199лв.CELERON M420, 512 DDR2, Intel GMA950, DVD записвачка, Card Reader, всякакви портове, 60GB диск. Доста съм доволен, всичко върви, дори най-новите игри (противно на очакванията ми). "Големия" ми компютър е Duron 1.2 с Geforce 3 Titanium (по-бърза от GEFORCE FX5200) и работи доста по-бавно включително и в игрите. Doom3 върви на около 8 кадъра, 3DMark2001SE дава 5500 точки на лаптопа и 4500 на "големия". TOCA2, TOCA3, Colin2005, Richard Burns Rally и т.н. просто летят на 1280х800 - толкова е дисплея.Съвет - бягай далеч от вградените видеокарти на VIA - често ги слагат на Fujistsu-Siemens AMILO от ниския клас (до 1200лв), NV800 се водят. ATI RADEON XPRESS 200M е малко по-бавна от интелската GMA950, може да се играе, но най-добрия избор за "вградена" си остава GMA950. Отделно ползата от CORE DUO при лаптоп граничи с нула - излишни пари за 2ро ядро, което в 90% от времето не се ползва и само яде батерия. Моя лаптоп кара 3 часа на батерия, същия CORE DUO кара 2ч с клизма Още нещо (дано не ме линчуват от Microsoft) - вземи си модел с LINUX, така спестяваш около 100лв (всъщност 99). С толкова се оскъпява компютър с Windows XP. После естествено си го преинсталирай
Коментар
-
Ето и един сайт /руски/, който може да Ви е полезен при избор на лаптоп! http://www.ferra.ru/online/mobilis/guides/notebook/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар