wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ферарито не пали!
Collapse
X
-
Не става въпрос за завист бе колеги Темата е просто лаф да става и нищо повече.Аз специално бях точно за Метин да спечели Ferrari-то ... Но според мен, колкото по-бързо я продаде, толкова по-добре за него, пък и за колата. Вчера гледах един репортаж в Slavi Show как си пристига в Бургас и брат му казваше, че са запазали място на Ferrari-то до стария Ford на Метин, което означаваше отвън на паркинга пред блока. Е такава кола отвън на паркинга ли се държи ебаси ...
Коментар
-
gdd55
Да я изджаска кораво някъде и ще му я платят тоталка НЯма смисал да я продава, нито цената и ще е паднала ще си му е платят тоталка и това е.Много завист има тука ей.Иначе го виждам съгражданина Метин бая думан му дава на ферарито.Ама да му е честито спечели си го честно и заслужено
Коментар
-
bat kir4o написа:а бе хора оставете го човека вие ще го изядете нека си го покара малко да се кефи че е карал супер колавсе пак заслужено си го спечели, пък бензин откъде па кой ще му помага да се оправя айде със здравеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sev написа:Petko написа:Колата трябва да стои пред блока за да я откраднат и човека да си прибере парите от застраховката. Само така може да вземе прилична сума за нея.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар