Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ферарито не пали!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    Нека прави ... Колкото повече я врътка, толкова повече и пада цената :D Накрая само да няма обява: "Продавам катастрофирало Ferrari"
    ЛевИнс :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ей голяма завист. Оставете човека. Колата си е негова и ако иска патки ще сади в нея.Айде стига акъли, че вече ми призля.Дали някой от нас би приел да му дават акъл за собствената му кола, а?
      Lupo - The Monster
      Е83 3D

Коментар

Не става въпрос за завист бе колеги Темата е просто лаф да става и нищо повече.Аз специално бях точно за Метин да спечели Ferrari-то ... Но според мен, колкото по-бързо я продаде, толкова по-добре за него, пък и за колата. Вчера гледах един репортаж в Slavi Show как си пристига в Бургас и брат му казваше, че са запазали място на Ferrari-то до стария Ford на Метин, което означаваше отвън на паркинга пред блока. Е такава кола отвън на паркинга ли се държи ебаси ...

Коментар

geo_g написа:
          Ей голяма завист. Оставете човека. Колата си е негова и ако иска патки ще сади в нея.Айде стига акъли, че вече ми призля.Дали някой от нас би приел да му дават акъл за собствената му кола, а?
          ами, ако му трябва и си поиска..
          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

geo_g написа:
            ...Колата си е негова и ако иска патки ще сади в нея...
            Как се садят патки, колега?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Mи садят се върху яйца колега."Насадих се върху пачи яйца"И такава поговорка има даже
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Да я изджаска кораво някъде и ще му я платят тоталка НЯма смисал да я продава, нито цената и ще е паднала ще си му е платят тоталка и това е.Много завист има тука ей.Иначе го виждам съгражданина Метин бая думан му дава на ферарито.Ама да му е честито спечели си го честно и заслужено

Коментар

дали ше има парички за бензинец..... с кво ли ша го кара туй фирариту??? дали ша му слага метанова уредба...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    дали ше има парички за бензинец..... с кво ли ша го кара туй фирариту??? дали ша му слага метанова уредба...
                    Според мен ще му сложи метИнова уредба съвсем скоро!

Коментар

а бе хора оставете го човека вие ще го изядете нека си го покара малко да се кефи че е карал супер колавсе пак заслужено си го спечели, пък бензин откъде па кой ще му помага да се оправя айде със здраве

Коментар

bat kir4o написа:
                        а бе хора оставете го човека вие ще го изядете нека си го покара малко да се кефи че е карал супер колавсе пак заслужено си го спечели, пък бензин откъде па кой ще му помага да се оправя айде със здраве
                        "А бе" какво му правим на "човека"!? Не мога да те разбера нещо! Единственото нещо за, което ме е яд, че имаше далеч по-точни пичове, които можеха да спечелят. Може би най-добрите танцьори са тъпи парчета, знам ли...

Коментар

Колата трябва да стои пред блока за да я откраднат и човека да си прибере парите от застраховката. Само така може да вземе прилична сума за нея.
                          Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
                          двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

Petko написа:
                            Колата трябва да стои пред блока за да я откраднат и човека да си прибере парите от застраховката. Само така може да вземе прилична сума за нея.
                            то така се краде такава колаи къде ще я продадат?"застрахователите" си знаят работата
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                              Petko написа:
                              то така се краде такава колаи къде ще я продадат?"застрахователите" си знаят работата
                              Всичко се краде!!! Само че ще изчакат да изтече застраховката или ще го "помолят" да я продаде за "без пари". Това, че Слави не може да я запали, защото не знае къде е "копчето" не значи, че други не го знаят.
                              Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
                              двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

Предложение за награда на конкурса "Танцувай с мен 2" Безмоторен самолет П.С. Думи на Шишо Бакшишо от снощното шоу - не им липсва самоирония
                                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X