Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ферарито не пали!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

то и с хамъра така стана.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Vladim написа:
      ... Отгоре на всичко се е държал много гадно и надменно със снимачният екип, който го е чакал 4 часа да пристигне. "Звездата" е спирала явно във всеки по-голям град по пътя за да гъзарее. Халал да му е ферарито и славата, която много бързо се изпарява, ако човек не се възползва на време от нея.
      Видях го преди финала в мола на Стамболийски. Божеее не се минава покрай него, надул се беше като пуяк и изглеждаше по същия начин. Кога стана циганин, кога му почерня гъза (да ме прощават циганите)!
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Vladim написа:
        slav написа:
        А представяте ли си какво щеше да е докато отива към Бургас да изтърве някой завой...., все пак колата никак не е слаба
        Пътя към Бургас в момента е супер! Магистралата в двете посоки е понапреднала, а Стара Загора, Карнобат и Айтос си имат нови околовръстни пътища-перфектният маршрут за едно Ферари... поне в България!
        Лека поправка - от Карнобат до Бургас е готова и пусната автомагистралата. Няма такова животно - обиколно на Карнобат и Айтос ?!? Точно преди Карнобат се тръгва по новия път и след 5-6 км се качваш на аутострадата.Иначе кво - ако е наистина това ферари от обявата - означава че Метинчо ако иска да го продаде докато му е в сила каското (щото следващото посмъртно немой го плати) - ще трябва да го пусне на доста тънка цена - не повече от 150 хилки. Които също никак не са малко. Другия вариант е да си спретне едно сериозно ПТП - включващо падане на колата в пропаст, и след това да си вземе застраховката.Ама му завиждате, нали?!? Иначе аз по-бих се радвал на едно стегнато Купе, Ферарито наистина не е за плебеи като нас...

Коментар

Надул се ненадул се ... каквото и да се говори момчето си го заслужи това Ferrari ...Иначе за пътищата, то тия пътища тука за наште Fiat-и не са, пък какво остава за Ferrari!

Коментар

Ама му завиждате, нали?!? Иначе аз по-бих се радвал на едно стегнато Купе, Ферарито наистина не е за плебеи като нас...
            аз не му завиждам колега изобщо не ми трепва като го гледам с това ферари с ферари без ферари си остава посредствен.. това не може да го промени с пари и аз също като теб много по-бих се зарадвал на едно запазено купе отколкото това ферари... който както желае така да възприеме написаното от мен но това е моето лично мнение..

Коментар

Immortal написа:
              Лека поправка - от Карнобат до Бургас е готова и пусната автомагистралата. Няма такова животно - обиколно на Карнобат и Айтос ?!? Точно преди Карнобат се тръгва по новия път и след 5-6 км се качваш на аутострадата.Ама му завиждате, нали?!? Иначе аз по-бих се радвал на едно стегнато Купе, Ферарито наистина не е за плебеи като нас...
              Приемам поправката, само един път съм минал по този път и тъй като бързичко се движех не разбрах точно покрай кой град минавам! За момент се почувствах в друга държава с тези нови пътища.А за завиждането... както казах момчето едва ли ще успее да "яхне" временната си слава и да се възползва пълноценно от нея. Доста е посредствен... Може би бих му завидял само, че ще покара малко Ферари.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да е жив и здрав бих казал само !!! Това ферари си е повече отговорност от колкото удоволствие!
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

това Ферари което взема бай Мангал не е от А2 със сигурност! Слави като обяви конкурса и като го показаха за първи път си спомням че на километражаму се мъдреше17ххх( седемнадесет хиляди и нещо )!!!

Коментар

Vladim написа:
                    А за завиждането... както казах момчето едва ли ще успее да "яхне" временната си слава и да се възползва пълноценно от нея. Доста е посредствен... Може би бих му завидял само, че ще покара малко Ферари.
                    Какво по-точно влагаш в "посредствен"? Повърхностен, несериозен или просто глупав? В неговата ситуация не се изискват особени усилия за да продължи, просто трябва да прави каквото му казват и да си трае.
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Ако става въпрос на сайта на А2 има едно Ферари същото на 50000 км. Защо да не е от там?http://www.a2bg.com
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Магистралата Карнобат - Ветрен е 35км, плюс още 7-8 от Ветрен до Бургас. Плюс още 8км от отбивката преди Карнобат до магистралата.
                        Citroen C8 2.2 HDI-FAP 16V 130HP;
                        Toyota Yaris 1.0 VVT-i 16V 68HP;
                        Toyota Carina II 2.0D 75HP

Коментар

spark написа:
                          Ако става въпрос на сайта на А2 има едно Ферари същото на 50000 км. Защо да не е от там?http://www.a2bg.com
                          За същото Ferrari се говори в темата колега

Коментар

Явно пишлемето е хванало чалъма на тая италианска "бангия" , щото преди 30 мин го видях да прави тигели пред Метро . Звукът на тая кола е нещо неописуемо.... .
                            Настоящата - Ford Focus ST
                            Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                            Франкенщайн - R.I.P.
                            Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Korun написа:
                              Явно пишлемето е хванало чалъма на тая италианска "бангия" , щото преди 30 мин го видях да прави тигели пред Метро . Звукът на тая кола е нещо неописуемо.... .
                              Нека прави ... Колкото повече я врътка, толкова повече и пада цената :D Накрая само да няма обява: "Продавам катастрофирало Ferrari"

Коментар

eй, завидяхте на човека....нека се порадва малко :D

Коментар

Working...
                                X