...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ферарито не пали!
Collapse
X
-
The key doesn’t start the Stradale, it merely primes the electrical system in readiness for a prod of the prominent starter button nestling between the seats. Button pressed, the flat-plane-crank V8 bursts into life and instantly settles into a fast, resonant idle. It’s a purposeful noise, not yet raucous, but you can sense aural violence is just a throttle blip away.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
ферари
Не Цяла България видя че тези коли не са за всеки първо трябва да се научи човек да кара ТАКИВА КОЛИ и тогава да се качва .новите все ще стават по сложни и по сложни Грешка бише че нямаше цовек от фирмата кадето е докарала колата да покаже как се пали и тогава да му дават ключовете на момчето .
Коментар
-
Разбира се, че има имобилайзер и в него е бил е проблема! Такива щуротии за палене само при затворени врати няма! А относно новият му шофьор... какво да ви кажа... тръгнал в 16 часа от София, пристигнал в 23 в Бургас! Отгоре на всичко се е държал много гадно и надменно със снимачният екип, който го е чакал 4 часа да пристигне. "Звездата" е спирала явно във всеки по-голям град по пътя за да гъзарее. Халал да му е ферарито и славата, която много бързо се изпарява, ако човек не се възползва на време от нея.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Разбира се, че има имобилайзер и в него е бил е проблема! Такива щуротии за палене само при затворени врати няма! А относно новият му шофьор... какво да ви кажа... тръгнал в 16 часа от София, пристигнал в 23 в Бургас! Отгоре на всичко се е държал много гадно и надменно със снимачният екип, който го е чакал 4 часа да пристигне. "Звездата" е спирала явно във всеки по-голям град по пътя за да гъзарее. Халал да му е ферарито и славата, която много бързо се изпарява, ако човек не се възползва на време от нея.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
slav написа:А представяте ли си какво щеше да е докато отива към Бургас да изтърве някой завой...., все пак колата никак не е слабаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз тая глупост - Танцувай с мен не я гледах... нещо не ме влечеше... и стар академито също.... то от всяко дърво свирка не става... и накрая ес ем еси като за световно... ай сиктир...голямата гъзария с ферарито свърши момчета!!! ся ша го видим тоя по дупките из центъра с тая ниска кола от днес ще се сблъска челно туй момче с един оооооооооогромен проблем с тая колица - поддръжката й...то всеки може да кара ферари / трудно се подкарва /.... ми после??? то гумите сигурно са му по-скъпи от мойто пунто....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар